Akçaabat Belediye Başkanı ve adayı Şefik Türkmen’in de katıldığı açılışta konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Söğütlü’yü birlikte omuzlayarak ve kucaklayarak geleceğe taşıyacaklarını belirterek “Büyükşehirle birlikte tüm ilçelerimizin daha iyi yatırım alacak. Bugüne kadar Akçaabat’a çok güzel hizmetler eden Şefik Türkmen ile birlikte el ele omuz omuza daha iyi hizmetlerle şehrimizi buluşturacağız” İfadelerini kulandı.
Büyükşehir belediye başkanlığına aday olan diğer parti adaylarının büyükşehir belediye başkanlığı gibi bir niyetlerini olmadığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, AK Belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.
Yaptıkları hizmetlerle Trabzon’un çehresinin değişmeye başladığını kaydeden Gümrükçüoğlu, ulaşım, altyapı, kentsel dönüşüm ve diğer projelerle hemşerilerimize en iyi hizmeti vererek Trabzon’u geleceğe taşımanın gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. Vatandaşların AK Belediyeciliğin farkını yaşayarak gördüğünü kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “bizi görmek isteyen
Sögütlü ve Yıldızlı’nın Trabzon’un en hızlı gelişen bölgeleri olduğunu kaydeden Akçaabat Belediye Başkanı ve AK Parti Akçaabat Belediye Başkan adayı Şefik Türkmen ise Akçaabat’ın en büyük mahallelerinden biri olacak Söğütlü’ye bundan sonra da en iyi hizmeti vereceklerini söyledi.