AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Günnar yayınladığı bayram mesajında "Değerli Hemşehrilerim rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bayramların bizim kültürümüzde önemi büyüktür. Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Dargınlıkları kırgınlıkları bir kenara bırakıp saygı, sevgi ve hoşgörülü bir şekilde geçmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramlar, milli ve dini duyguların örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin şekil bulduğu, bir toplumun millet olma şuurunun pekiştiği; sevgi, saygı, muhabbet ve hürmetlerimizin yüreğimizdeki kapsama alanını genişlettiği zeminlerdir. Trabzon halkı da bu Ramazan’da da kutlu ayın esenliğini, insanlığı mutluluğa erdiren manevi atmosferini evlerinde yaşamış, çevrelerinde yaşatmış, sofralarını ve gönüllerini muhtaçlara açmış, Ramazan ayını; dini, sosyal ve kültürel yaşamları için canlı bir dönem haline getirmişlerdir. İslam dünyası olarak Ramazan Bayramı'nı buruk karşılıyoruz


"Gazze, Irak ve Suriye başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan acı olaylar, akan kan ve gözyaşı nedeniyle yürekleri yakan, vicdanları sızlatan bir tabloyla karşı karşıyayız. Masum insanları hedef alan, kutsal yaşam hakkını hiçe sayan saldırılar, derin endişe ve üzüntü yaratmaktadır.Kalıcı ve sürdürülebilir bir ateşkesin temini, acil yardımların bölgeye ulaştırılması, adil ve kalıcı bir barışın sağlanması konusunda Türkiye üzerine düşeni yapmaktadır ve yapmaya devam edecektir. Türkiye Filistin halkının yanında olmayı tüm gücüyle sürdürecektir. Bu vesileyle Filistin halkına bir kez daha başsağlığı, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

Huzur ve barışın egemen olduğu, bayramların, insanlık alemine, insanca yaşamak adına, yeni imkanlar getirmesini diliyor, kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, Ramazan Bayramının, milletimize huzur, mutluluk getirmesi temennisi ile Trabzon halkının, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim." dedi.