AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. Beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile birlikte ilçeyi gezen Başkan Günnar, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Başkan Erdoğan’in Cumhurbaşkanı seçilmesi için oy istedi.

Başkan Günnar, gördüğü ilgi karşısında memnun olduğu gözlenirken, "12 yıl boyunca, bu ülkenin kaderinin değişmesine tesir eden bir ‘sağlam iradeyi’ Cumhurbaşkanı yapmak için yola çıktık. İnşallah bu yolda da başarılı olacağız. Türkiye 21. Asrın özellikle ilk 10 yılında bütün milletimizin ve bütün dünyanın takdirini kazanan büyük bir sıçrama gerçekleştirdi. Şimdi Milletimizin 2. Sıçramasını sağlayabilecek çok büyük bir adımı atıyoruz. Şimdiye kadar AK Partinin geçekleştirdiği hizmetler Milletimizin teveccühü ile olmuştur. Cumhurbaşkanı adayımız inşallah yine milletimizin teveccühüne mazhar olacak ve Bugün Türkiye 2023 ve 2071 hedeflerine büyük milletimizin kararlılığı ile ulaşacaktır” dedi.

Başkan Günnar ve beraberindekiler vatandaşlara Başbakan Erdoğan’ın ismi yazılı kalem ve şapka hediye ederken daha sonra ilçeden ayrıldı.