EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ ARAMIZDAKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR'

Burada bir konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti teşkilatının tüm üyeleriyle birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini hatırlatarak” “Birbirimize olan samimiyetimiz hakikaten emsalsizdir. 3 yıl önce bu kadar samimi olabileceğimizi belki hissetmiyordunuz. 50 kişi birbirini kucaklamış, samimiyetle birlikte çalışmış ve bu davanın yükselebilmesi için hem madden hem de manen gayret göstermiştir. Bu süreçte hep birlikte çok başarılı çalışmalara imza attık.

Tüm teşkilatımız ve halkımız memnuniyetini açıkça dile getirmektedir. Bu bizim davamız, birliğimiz, her şeyimiz.  Hangi görevde olursak olalım, bu davanın daha iyi olabilmesi için bundan sonra da aynı duruşumuzla çalışmaya devam edeceğiz. Hakikaten siyasette artık gerek parti olarak gerek şehir olarak gerek bizler şehir olarak belirli bir deneyim ve olgunluğa ulaştık. En büyük güç yönetim kadrolarının arasında ki birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşliktir. Tüm teşkilatlar olarak birbirimizi Allah rızası için gerçekten sevdik ve özde kardeşliği, birliği beraberliği tahsis ettik. 

17-25 Aralık tarihinde paralel yapının hükümetimizi devirmeye yönelik çalışmalarını hepimiz yakından şahit olduk. Ama halkımız 30 Mart yerel seçimlerinde birlik beraberlik içerisinde davranarak, bunlara gerekli dersi verip, paralelcilere pirim vermedi. Her yerde bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey olamaz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ve tüm teşkilatlarımızla birlikteliğimiz hiç kopmadı. Sürekli istişare halinde olduk. Bundan sonra birbirimizden ayrılmayarak, yine görüşmelerimiz devam edecektir. 2015 seçimlerinde de Türk halkı 30 Mart seçimlerindeki gibi birlik beraberlik içerisinde olup, ülkemizin geleceği için partimize destek verecektir.” dedi. Yemekli toplantı, samimi ortamda sürdürülen sohbet ile sona erdi.