Seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat’ta sivil toplum örgütlerini gezen AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar odasını ziyaret etti. Burada Oda başkanı Yaşar Sivrikaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Günnar “Bizler her zaman esnafımızla iç içeyiz. Samimi olarak esnafımızın ve meslek erbabımızın sorunlarını yakinen biliyoruz. Uzun yıllar hem siyasi hayatın içinde hem kurumlarda görev yaptık. Tecrübe ve deneyimlerimizi Allah kısmet ederse Meclis’te kullanmak istiyor, sizlerin beklentilerine de karşılık vermez istiyoruz. Çıktığımız bu yolda desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar odasını ziyaret etti. Burada Oda başkanı Yaşar Sivrikaya ise konuşmasında “Aday adaylığınızın hayırlı olmasını diliyorum. Hizmete talip olmak her kişinin karı değildir. Hizmet özveri isteyen bir meziyettir; iyi gören göz, yorulmadık diz ister. Akçaabat’ımızın da beklentileri var. Bir üniversite açılmasını istiyoruz. Sizinde buna katkı sağlamanızı istiyoruz. Bu vesileyle çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adnan Günnar daha sonra Akçaabat Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ali Öztürk, Akçaabat Ziraat Odası Başkan Ali Bayram, Yaylacık Küçük sanayi sitesi yönetim kurulu başkanı Ali Kalaycı ve Akçaabat Esnaf sanatkârlar kredi ve kefalet başkanı İsmail bulut’u ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Adnan Günnar, ziyaretlerinin çok faydalı geçtiğini ifade ederek şunları söyledi. “ Nasip olur milletvekili seçilirsek Trabzon ve ilçelerimize yönelik yürütmeyi planladığımız çalışmalar ve projeler hakkında oda başkanlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Biz siyasetçiler ile sivil toplum ve meslek odaları arasındaki ilişkilerin samimiyet, içtenlik ve hak temelinde bir ilişki olması gerekmektedir. Bizler hep bu düsturla hareket ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Akçaabat’ta görüştüğümüz bütün sivil toplum örgütü temsilcilerinin ön plana çıkardığı konu Akçaabat’a bir üniversite kurulmasıdır. Bu konu için gerekli girişimler vardır. Akçaabat bu konuyu sürekli işleyerek hiç gündemden düşürmesin. Üniversitenin kurulması için kamuoyu baskısı oluşturalım. Bizlerinde üzerimize düşeni görevi yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Konun takipçisiyiz. İnşallah bu yatırımı Akçaabat’ımıza kazandırmak bizlere nasip olur.”