Günnar: “Trabzon, Başbakanımıza Güvenini ve İnancını Bir Kez Daha İfade Etmiştir”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Trabzon Mitingine gösterdikleri ilgi için tüm Trabzonlulara teşekkür ederek “Pazartesi günü Atatürk Alanı birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, coşkunun, samimiyetin, karşılıksız sevmemin, ülke ve Trabzon sevdasının adresi oldu. Halkımız AK Partiye ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güvenini desteğini ve inancını bir kez daha ifade etmiştir" dedi.

İL BAŞKANI GÜNNAR’DAN TRABZON HALKINA TEŞEKKÜR”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Trabzon Mitingine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Günnar “Düzenlemiş olduğumuz mitinglerimize halkımızın teveccühü çok fazla idi. Hemşerilerimiz her zaman ki gibi samimi ve sıcakkanlıydı. Mitingden bir gün önce yaptığımız açıklamada “halkımızdan çok büyük bir teveccüh görüyoruz. Bu teveccüh hem mitingimize hem de 30 Mart’ta sandığa yansıyacağını ifade etmiştik. Nitekim öyle de oldu. Atatürk Alanı birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, coşkunun, samimiyetin, karşılıksız sevmemin, ülke ve Trabzon sevdasının adresi oldu. Sıra şimdi sandığa geldi.  Allahın izniyle bu destek sandığa da yansıyacak. Trabzon bugüne kadar samimiyetin perçinlendiği böylesi bir miting görmedi. Miting alanını hınca hınç dolduran kıymetli hemşerilerimiz yürekleriyle konuştu, tüm Türkiye dinledi. O meydanda yüreklerin sesi vardı. O meydanda karşılıksız sevgi vardı, gönülden bağlılık vardı. O meydanda coşku vardı, heyecan vardı. Yan yana, sırt sırta ve omuz omuza veren Trabzonlular Atatürk Alanından öyle bir mesaj verdiler ki, adeta Türkiye dile geldi. Halkımız AK Partiye ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a güveni, inancı ve desteğini bir kez daha ifade etmiştir. Alanı tıka basa dolduran hemşerilerimizin coşkusu ve heyecanı Başbakanımızı ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Trabzon gün boyunca tarihi günlere tanıklık etmiştir. Bizi beraber yürüdüğümüz bu yolda hiç yalnız bırakmayan, meydanlara sığmayan aziz Trabzon halkına şükranlarımı sunuyorum.

“TRABZON BAŞBAKANIMIZIN GÖZBEBEĞİDİR”

Miting alanlarını dolduran hemşerilerimizin coşkusu ve heyecanı her manâda çok ciddi mesajlar içerdiğini ifade eden Günnar şunları söyledi: “Trabzonlular, kendisine hizmet eden ve refahını çoğaltanı baş tacı eder. Mitingimizde görüldüğü gibi Trabzon Başbakanımız Sn. Erdoğan'ı her zamanki gibi samimiyetle bağırlarına basıp, güzel bir ev sahipliği göstermiştir.  Son günlerde ülkemizde yaşananlar, birlik ve beraberliğe olan ihtiyacımızı daha da önemli kılmıştır. Millet iradesi üzerine kurulan kurulmak istenen her türlü tuzak, her türlü vesayet girişimi bozulsun istiyoruz. Bunun en önemli göstergesi olarak Trabzon'da yaptığımız mitingle ortaya çıkmıştır. Trabzon halkı o meydanda verdiği destekle, o meydanlara sığmayan coşkusuyla milletin iradesinin gücü karşısında tuzakların, montajların, hukuksuz işlemlerin ve yıpratma kampanyalarının hiçbir anlamının olmadığını bir kez daha ispat etmiştir. Bugüne kadar Trabzon’da yapılmış en geniş katılımlı miting olma özelliğini elde etmiş bu organizasyon AK Partimizin bir seçimden daha, halkımızın da desteği ile galip çıkacağının ispatı olmuştur. Trabzon’da, birlikteliğin ve birlikte çalışma azminin örneği sergileyerek büyük dünya liderini Trabzon unumuzda karşılayıp ve coşkuyla ağırladık. Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon’dan her zaman olduğu gibi mutlu ayrılmıştır. Trabzon Başbakanımızın gözbebeğidir. Bunu da son programda bir kez daha göstermiştir. Sayın başbakanımız "12 yılda Trabzon'a 11 katrilyon yatırım yaptık diyerek yatırımların artarak devam edeceği müjdesini vermesi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Yatırımların Trabzon’umuza kazandırılmasında bizlere her zaman ayrı bir önem veren Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum.

“TÜM TEŞKİLATA TEŞEKKÜR”

Bu büyük mitinge katılımları nedeni ile öncelikle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a; Bakanlarımıza milletvekillerimize, il dışından gelerek bizlere destek veren milletvekillerimize, mitingin organize edilmesinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, gece-gündüz demeden gayret gösteren Kadın ve Gençlik Kollarımıza; ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımızın yanı sıra miting esnasında görev yapan emniyet mensuplarımıza ve bu tarihi mitingi takip eden basın mensuplarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum. Daima Millet, Daima Hizmet şiarı ile çıktığımız bu yolda, inşallah, 30 Mart akşamı AK Parti bir seçimden daha zaferle çıkacak, milletimiz hak ettiği hizmeti, istikrar ortamı içinde AK belediyelerle almaya devam edecektir.”