Sağıroğlu göreve gelmesinin yıl dönümünde de bir program düzenleyerek yapılan faaliyetleri anlatacak. İbrahim Sağıroğlu bugünlerde de ilçesinin mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinliyor.

Kaşüstü mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Sağıroğlu şunları söyledi: “Her zaman vatandaşımız makamımıza gelemeyebilir, biz vatandaşlarımızın ayağına giderek istek ve sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. Bu nedenle ilçeleri gezerek vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Bilindiği gibi kısa vade de çok büyük çalışmalar yaptık. İlçe belediyesi olarak betonlama ve asfaltlamada, il belediyelerinin yapamadığını yaptık. Şuanda da çalışmalarımız sürüyor ancak hava şartları nedeniyle çalışmalarımıza kısa bir mola vereceğiz. Allah nasip kısmet ederse Nisan ayında, yeni yılla birlikte yine çalışmalarımız başlayacak. Yomra’mız için her türlü hizmete varız. Sizlerden aldığımız dua ve desteklerle birlikte Yomra için yapamayacağımız hiçbir şey yok.”