Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet sunacaklarını söyledi.

Abanoz, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Kent merkezinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Sivil toplum örgütlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Abanoz, "Kent yönetimleri kent dinamiklerinin katılımı ile daha şeffaf ve daha verimli hale getirilerek, fikirlerini özgürce söyleyebilmeliler. Doğru plan, projeler ve doğru zamanlama ile çözülemeyecek sorunumuz yok. Var olan Kent konseylerine işlevlik kazandıracağız" dedi.

Abanoz, eski belediye başkan ve meclis üyeleri için belediyede özel bir birim oluşturulacağını da ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kendilerinin bilgi ve birikimlerinden faydalanacağız. Vatandaşlarımızın her türlü sorunlarının çözümü noktasında oluşturacağımız birimle belediyemize müracaat edecek her vatandaşımızın sıkıntısına ve sorununa çözüm sağlanacaktır. Hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet sunacağız. Vatandaşlarımızın beklediği ve özlediği hizmetleri ulaştırmanın ayrıcalığını yaşatacağız. Biz 'Değişime hazır olun' sloganı ile yola çıktık. Ortahisar bizimle değişecek."