İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD), İskenderzadeler Derneği ve Yomra Demirciler Köyü Kültür ve Kalkındırma Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.  Ziyaretlerinde yaptığı değerlendirmelerde 31 Mart’tan sonra Yomra’da her ilçeye örnek olacak bir güç birliği oluşturacaklarını ifade eden Bıyık, “Yomra’mızın eksiklerini çok iyi biliyoruz. Ülkemiz genelinde oldukça önemli isimlere sahip bir ilçeyiz. Üniversitelerdeki akademisyenlerden siyasilerimize, işadamlarımızdan bürokratlarımıza kadar tüm dünyada oldukça önemli görevlerde bulunan Yomralı hemşehrilerimizin bilgi ve birikimlerinden üst düzeyde yararlanacağız. Bu zamana kadar Yomra için Yomra’nın bu değerlerinin kapısını çalan olmadı. İstişare ederek, birlikte planlayarak, hep birlikte çalışarak ilçemizi Karadeniz’in incisi haline getireceğiz” dedi.

31 Mart’ta sandıktan en güçlü şekilde çıkacaklarını ifade eden Bıyık, “İYİ Parti’den aday olmakla birlikte hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun tüm Yomralıların adayıyım. Halkımızın ortaya koymuş olduğu teveccühle 31 Mart’ta sandıktan en güçlü şekilde çıkacağız. Yomra halkının değişim ve gelişim talebini en güzel şekilde sağlayacağız. Yomra’mızın yanı başındaki Arsin’de doğalgaz kullanılmaya başlandı. Arsin’de doğalgazın ilçeye gelişi hasabiyle tören düzenlendi. Trabzon şehir merkezine Arsin’den daha yakın olan ve Arsin’den daha kalabalık nüfusa sahip olan Yomra’mızda neden halen doğalgaz yok? Yomralıları doğalgaz gibi bir hizmetten mahrum bırakmaya kimsenin hakkı yoktur. 31 Mart’tan sonra ilk işlerimizden biri ilçemizi doğalgazla donatmak olacaktır” diye konuştu. 

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Demirciler Köyü Kültür ve Kalkındırma Derneğini ziyaretinde Yomralı olan Trabzon Belediyesi AK Parti eski Grup Başkan Vekili Fahrettin Aksoy ile bir araya geldi. Mustafa Bıyık’a her açıdan kefil olduğunu kaydeden Aksoy, “Mustafa Bıyık kardeşimiz kendini yetiştirmiş, eşitlikçi ve adil, Yomra’mıza hizmet için yola çıkmış önemli bir değerimizdir. Kendisine güvenim tamdır” diye konmuştu. İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’ın Demirciler Köyü Kültür ve Kalkındırma Derneğini ziyaretlerinde, derneğin kuruluşundan itibaren görev almış olan tüm dernek başkanları hazır bulundu.