AK Parti Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, AK Parti İl Kadın Kollarını ziyaret etti.  Çelik, temel ilkesinin tüm insanları dinleyerek, birlikte çalışarak, güzel hizmetler için koordineli iletişim halinde olmak olduğunu belirterek “Kadınlar siyaset başta olmak üzere, her alanda  görev ve yetkilerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılıklarında kadın temsilci olmasını istiyorum. Adaylığım kesinleşirse bunu hayata geçireceğim” dedi

AK Parti İl  Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ile tüm üyelerin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Çelik, kapısının her kese sonuna kadar açık olduğuna vurgu yaparak “iş dünyasında, siyasette, sporda kısaca her alanda var olan bir kardeşinizim. Partimizin teşkilatında şehir adına önemli hizmetlerin kritik görevlerinde bulundam. Temel felsefem, her kesim insanları dinleyerek, birlikte çalışarak, güzel hizmetler için koordineli iletişim halinde çalışmaktır. Benim projelerim ve partinin projeleri var. Şu anda aday adaylığı süreci var. Kim olursa olsun hep beraber adayımızın etrafında olacağız” dedi.


Büyük Trabzon için çalışacağız

 Kadınların  aldığı görev ve hizmette sorumlulukla hareket edip, çalıştıklarını vurgulayan Mehmet Çelik “ Teşkilattan gelen bir kardeşiniz olarak şunu hep söyledim; Partimizin geleneklerine, göreneklerine, Başbakanımızın Büyük Türkiye için çalışmalarını, Büyük Trabzon için yansıtan bir anlayışla çalışmak ve projeleri üretmek istiyoruz. Ben tek başıma değil bir ekip halinde tüm şehri kucaklayarak bu ulvi görevi yönetmek istiyorum” diye konuştu.



AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ise kadınların siyasi platformda var olması gerektiğini dile getirerek “ Ortahisar Belediye Başkan Aday Adaylarına başarılar diliyorum. Önemli olan güzel şehrimizin hizmet kazanmasıdır. Bizlerde Belediyeler olsun, diğer siyasi kademelerde bayanların oranlarının yüksek olmasını isteriz.Bu kutlu görevde sizlere başarılar dileriz” dedi.

 İl kadın kolları üyeleri merak ettiği soruları Çelik’e yöneterek, Trabzon genelindeki tüm belediyeleri AK Parti Kadrolarının kazanması için elerinden gelenleri yapacaklarını dile getirdiler.  Günün anısına hep birlikte Çelik ile bir hatıra fotoğrafı çektirdiler