CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada,  şunları kaydetti.

Parti içi mücadele, parti içi kavga... Parti içi kavgaya asla izin vermeyeceğim, kavga edenleri gerekirse kapının önüne koyacağım. Demokrasi hepimiz için geçerlidir. Benim gibi düşünmeyen insanın oyunu sahiplenmek doğru değil. Evet oyu kullanan vatandaşların bir kısmı da pişmanlar.

Bugün bir tarafsız Cumhurbaşkanlığı süreci doluyor. Bir partinin genel başkanı 80 milyonun cumhurbaşkanı olamaz. O dönem bitti. Bir partinin genel başkanı, sadece o partiye oy verenlerin genel başkanıdır, saygıyı da bu çerçevede görecektir. Fenerbahçe'nin kaptanını, Fenerbahçe maçında hakem yapacaksın, olur mu böyle şey? bugün hep birlikte tanık oluyorsunuz, tarafsız olması gereken, hiçbir partiye üye olmaması gereken bir cumhurbaşkanı törenle partisine üye yapılıyor. Bir partinin genel başkanı hakim, vali, bütün üst düzey yöneticileri tayin edecek. Buna elbette izin vermeyeceğiz. Mücadelemiz yeni başlıyor.

YUMRUĞUNU KÜRSÜYE VURAN KILIÇDAROĞLU, "BUNA ELBETTE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, yumruğunu kürsüye vurarak, "Buna elbette izin vermeyeceğiz. Onun için diyorum mücadelemiz yeni başlıyor diye" dedi.