Tarık Akan, Edip Akbayram, Ataol Behramoğlu gibi bir çok sanatçıdan oluşan "Sanatçılar Girişimi" "Reddediyoruz/Ferman Padişahın Ülke Bizimdir" sloganıyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde Büyük Buluşma isimli bir etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ile Tarık Akan, Levent Kırca, Bedri Baykam, Aytaç Arman,Edip Akbayram, Ataol Behramoğlu, Gülriz Sururi'nin de aralarında bulunduğu bir çok sanatçı ve vatandaş katıldı.

LEVENT KIRCA ŞOKE ETTİ

Toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma sırasının "İşi olduğu" gerekçesiyle öne çekilmesine sinirlenen Levent Kırca, yaklaşık beş bin kişinin katıldığı gecede, "Bu geceye geliyorsan, bekleyeceksin. İşi varmış diye gidiyormuş. Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu dü......." dedi.   Kırca'nın sözlerinin ardından tepki gösteren bazı izleyiciler salonu boşalttı.