Kılıçdaroğlu , Afyon karahisar' title='En Son Afyonkarahisar Haberleri' >Afyonkarahisar 'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan askerler nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Mesajında şehitlere rahmet, yaralı askerlere acil şifa, şehit aileleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türkiye'ye başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
''Biliyoruz ki en büyük acı evlat acısıdır. En büyük acı Metmetçiklerimizin şehit olmasından duyduğumuz acıdır. Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, 25 Mehmetçik Afyonkarahisar;daki patlamada şehit oldu. Acıların en büyüğü olan bu acı yüreğimizi dağlıyor. Bu büyük acıyla yüreklerimizi dağlayan şehit Mehmetçiklerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa, şehitlerimizin aileleriyle, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize, Türkiye'ye başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimizin ailelerine de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.''
Kılıçdaroğlu bu arada, Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Sözcüsü Haluk Koç ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ve CHP Milletvekillerinden oluşan bir h
eyetin Afyonkarahisar'a giderek taziyede bulunacağını ve temaslar yapacağını da bildirdi.
Öte yandan, şehitler nedeniyle Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un bugün düzenleyeceği basın toplantısının da iptal edildiği belirtildi.