TRABZON-Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkan adayı Temel Altunbaş bugün delegelerle İkram Sofrası'nda biraraya geldi. Saat 13.00'da başlayan yemekte Trabzon Belediye Başkanı dahil birçok etkin isimde hazır bulundu. Trabzon belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yemekte birlik ve beraberlik mesajları verirken İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi'ninde yemeğe katılması dikkatlerden kaçmadı. Ak Parti Trabzon eski merkez ilçe başkanlarından şimdiki Trabzon Belediye Başkan yardımcısı Ergin Aydın, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan. eski Ak Partili il başkanı Ahmet Metin Genç, Ali Rıza Akdeniz, merkez ilçe eski başkanı Mustafa Yanmış, Ak Parti eski il yöneticilerinden Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Bayram, Ufuk Hoş, Erol Birsen, nusret Yılmaz, Muammer Şahin, Mehmet Atmaca'da yemekte dikkat çeken isimler arasındaydı.



BİRLEŞTİRİCİYİZ

Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkan adayı Temel Altunbaş yaptığı konuşmada tabansız siyasetin yapılamayacağını belirterek, "Biz tabanımızdan aldığımız güç ile bu yola koyulduk. Biz birleştiriciyiz, ayrıştırıcı değiliz. İlk günkü heyecan ile yeniden hep birlikte bu yoldayız. Küsmek. darılmak, gücenmek yok. Kazanan her zaman Ak Parti olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yemeğimize teşriflerinizden ötürü hepinize teşekkür ederim." dedi.



Merkez ilçe başkan adayları, yarınki seçim için birliktelik yemekleri verirken, delegelere kongre daveti ile ilgili herhangi bir bilginin ulaşmadığı, yemekte en çok tartışılan konu oldu. Delegeler seçimin yeniden ertelenebileceği endişesiyle bilgilendirme yapılmadığını öne sürdü.