61 SAAT HABER SERVİSİ -Trabzon Eski Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, araştırma şirketlerinin İYİ Partinin oy oranıyla ilgili açıklamalarına sert tepki verdi.

40 gündür araştırma şirketleriyle beraber olduklarını belirten Aydın İl il analiz yaptırıyoruz. Hatta bunu ülke düzeyine kadar yaydık. Türkiyenin nabzını çok iyi tuttuğumuzu düşünüyorum. Zaten il il yaptığımız analizlere göre yer yer şekillendirmesini yapıyoruz. Burada şunu gördük daha parti adı kurulmadan İYİ Partinin oy oranı yüzde 20ye oturdu. dedi.

EL Mİ YAMAN BEY Mİ YAMAN GÖRSÜNLER BAKALIM!

Araştırma şirketlerinin İYİ Partinin oy oranını az gösterdiğini iddia eden Aydın şirket sahiplerine hodri meydan dedi. Aydın Televizyonda çok sıkça konuşan araştırma şirketi sahipleri var. Konuşuyorlar. Azıcık cesaretleri varsa gelip benimle iddiaya girsinler., karşımıza çıksınlar. Birilerini arkalarına alıp televizyonda araştırma yapmadan rakam açıklıyorlar. Azıcık cesaretleri varsa o çıktıkları televizyon ekranlarına bizi çağırsınlar. Onlarla bir iddialaşalım el mi yaman bey mi yaman bir görsünler bakalım. İfadelerini kullandı