AK Parti Trabzon Milletvekili A. Adayı eski Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

1 Nolu Erdoğdu Mahallesi çay ocağı ve kıraathane esnafını ziyaret eden Dr. Küçük gördüğü ilgiden memnun kaldığını söyleyerek, "Esnafın talep ve beklentilerini dinlemek, varsa sorunlarının çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunmak üzere bundan sonra da esnaf ziyaretlerimize devam edeceğiz" dedi.

Esnafla birlikte çay ocağı sakinlerinin ve özellikle de emeklilerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen deneyimli bürokrat, “Trabzon benim kalbimdir. Çocukluğum, gençliğim buralarda geçti. Trabzonlu nerede olursa olsun, memleket sevdası gönlünden silinmez, kaybolmaz. Buralar her seferinde uğradığım, oturup hasbihal yaptığım yerler. Dolayısıyla sizden, sıkıntılarınızdan uzak değilim” diye konuştu.
Yaşanan sıkıntıları ve kendisine ulaştırılan problemleri kendi problemiymiş gibi gördüğünü yineleyen Dr. Küçük, ülke ekonomisinde  toplumun sosyal dengesinin sürdürülebilir olmasında küçük esnafın yerinin çok önemli olduğunu belirtti.

“Esnaf-sanatkarlar çok büyük görevler üslendiklerinin bilincinde olarak hareket ediyorlar. En büyük düsturu, kendisi için ne istiyorsa komşusu için de daha fazlasını isteyen esnafımızın, desteklenerek yaşatılması gerekiyor” diye konuşan Dr. Küçük, konuşmasına şöyle devam etti:

“Esnafımıza sahip çıkmak bir görevin dışında ülkemiz adına, toplumumuz adına bir zorunluluktur. Esnaf kardeşlerimiz toplumumuzun en önemli dinamiğidir. Esnaf duruşa hayat durur, esnaf yürürse hayat yürür.”
Gittiği kıraathane ve çay ocaklarında ikinci bir iş de çalışmak zorunda kalan emeklilerle de sohbet eden Dr. Küçük, sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması için elinden ne geliyorsa yapacağını sözünü vererek, lafta değil icraatta emeklilerin yanında olacağını söyledi.

AK Parti iktidarı ile sorunların bir bir çözüldüğüne dikkat çeken Dr. Küçük, güçlü bir ekonomi ile lider ülke olma yönünde emin adımlarla ilerleyen Türkiye için vatandaşların mutlaka AK Parti hükümetine olan desteklerinin artarak devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.