AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Av. Şeref Malkoç, seçim ziyretlerine kendi ilçesi olan Arsin’den başladı. Malkoç, burada hemşehrileri ile de hasret giderdi. Malkoç, hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, “Artık, dünyada Türkiye’nin sesi gür çıkıyor ve Türkiye gümbür gümbür geiyor” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Av. Şeref Malkoç, Trabzon Şehitliği’nde ve Gülbahar Hatun Türbesi’ni ziyaret ederek, AK Parti il başkanlığına geçti ve aday adaylığı müracatında bulundu. Malkoç, buradan da kendi ilçesi olan Arsin İlçesi’ne geçti ve hemşehrileri ile bir araya gelerek hasret giderdi, hasbihal etti. Malkoç, hemşehrileri ile bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirterek, “Sizlerle gurur duyuyorum, iftihar ediyorum. Sıkıntılar paylaşıldıkça küçülür, sevinçler paylaşıldıkça büyür. İnşallah, bizim sevincimiz, Trabzon’u, Türkiye’yi, İslam Alemini, bütün insanlığı kucaklayacak bir sevinç olacaktır. 7 Haziran seçimleri çok önemli. Artık, dünyada Türkiye’nin sesi gür çıkıyor ve Türkiye gümbür gümbür geiyor. Bunu bütün dünyada görüyor. Bununla hep beraber iftihar edip gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Malkoç, sözlerini şöle sürdürdü: “Arsin’de başka mutluluklarımız da var. Böyle güçlü bir kadın kolları var. Maşallah her yerdeler. Tuttuğunu kopartıyorlar. Gerek Erdem Başkanımızla beraber Farabi başkanımız, gerekse Tolga başkanımız fevkalede uyum ve birlik içindeler. Hiçbir yapı dışardan yıkılmaz. Bütün yapılar içerden yıkılır. Bu siyasette de böyledir. Eğer ilçe başkanlarımız belediye başkanları ve il başkanı ile uyum içinde olursa Allah onun bereketini verir. Arsin’de bu birlik beraberliği görüyorum. Biz yıllardan beri beraberiz. İnşallah bundan sonra da daha güçlü, kuvvetli  olarak, daha güzel hizmetlere vesile oluruz. Güze bir coğrafya Arsin, başbakanımız yatırım adasından bahsetti. Bu yatırım adası tamamlandığında sadece Arsin’de değil Trabzon’da da işsiz sayısı azalacaktır. Allah yolumuzu açsın, çalışmalarımızı gayretlerimizi artırsın, faaliyetlerimizi bereketlendirsin.”