AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan AK Parti Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlk olarak Beşikdüzü ilçe teşkilatını ziyaret eden Yıldırımhan burada AK Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci tarafından karşılandı. Yıldırımhan, Başkan Demirci'ye Trabzon için risk almaktan ve irade koymaktan hiçbir zaman çekinmeyeceğini belirterek, ekip ruhuyla hareket edip Trabzon'un bütününün sesine kulak vereceğinin altını çizdi. Bugüne kadar halkın ve şehrin sorunlarının çözümünde üzerine düşen görevi büyük bir sorumluluk içinde yerine getirdiğinin altını çizen Yıldırımhan sözlerini şöyle sürdürdü: "Halkımızla kucaklaşarak milletimizin her türlü sorununda yanında olmaya çalıştık. Trabzon için risk almaktan çekinmeden irademizi ortaya koymaya hazırız. Milletimizin arzu ettiği milletvekili profilini bütün yönleriyle temsil edebilecek konumdayız. Trabzon'a lazım olan ekip ruhu ve ortak akıldır. Parti teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, belediye  başkanlarımızla, STK'larla, basınımızla ve halkımızla el ele verip yeni bir sinerji ve heyecan dalgası oluşturacağız. Şehrimizin ihtiyaç duyduğu ruh da tam olarak budur. Trabzon'un doğusundan batısına bütün ilçelerimizin sorunlarını yakından biliyoruz. Bu sorunları çözmek için irademiz vardır. Trabzon'un vizyon projelerinin hayata geçirilmesinde ikdidarımızın bütün imkanlarını zorlayacağız. Bütün Trabzon'un Ankara'da eli ve ayağı olacağız."

MİLLET ANAHTARI ELİMİZE VERECEK

Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerinin yolunu açacak anahtarı Türk milleti bu seçimlerde inşallah elimize verecek diyen Yıldırımhan, "Bütün Ortadoğu ve İslam dünyasında çok önemli gelişmelerin olduğunu görüyoruz. Bu dönem Türk milleti açısından tarihi değerlerine yaklaştığı bir dönemdir. O nedenle bunu devam ettirmek için daha da güçlenmemiz lazım. Teşkilatların kökeninden geliyorum, dolayısıyla onların beklentilerini biliyorum. Bu işin omurgası teşkilatlardır. Bu nedenle daima teşkilatları diri tutmak lazım. Bizim önemli olan teşkilatlara sahip çıkmaktır. Bir kuru milletvekilliğinin bir önemi yok. Ben yaklaşık 22 yıldır Trabzon'un fakiriyle fukarasıyla muhatap halindeyim. Bundan da gurur duyuyorum. Vakıflar Bölge Müdürlüğü dönemimde cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerin toplamından daha fazla hizmeti on yıl gibi kısa bir sürede yaptık. Biz bu davaya nasıl sahip çıkacağız bunun derdindeyiz." ifadelerine yer verdi.

PARTİMİZE ÇOK BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci ise bu seçimlerde AK Parti'nin hiçbir partide olmayan  bir şekilde halktan teveccüh gördüğüne dikkati çekerek şu ifadelere yer verdi: " Tüm teşkilatlarımızda en üst düzeyde bir canlılık var. Ülkemizin ve partimizin bizden çok büyük beklentileri var. Bunları yerine getirilmesi için elimizden geleni gayreti göstereceğiz."

BÜROKRATLARIN ELİNDEN BİZİ KURTARIN

Beşikdüzü Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu tarafından çok samimi bir şekilde karşılanan Yıldırımhan Başkan Bıçakçıoğlu ile değerlendirmelerde bulundu. Bıçakçıoğlu, AK Parti hareketinin Türkiye'nin kaderini değiştireceğini belirterek, "Bizleri bürokratların elinden kurtaracak adamlara ihtiyacımız var. Bürokrat engelini bir türlü aşamıyoruz. Bize çok zaman kaybettiriyorlar. İnşallah bu engelleri ortadan kaldıracak Mazhar Bey gibi adamlar seçilir."



ADAY BOLLUĞU AK PARTİ İÇİN KAZANÇTIR

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'yı da ziyaret eden Mazhar Yıldırımhan Balta'yla çeşitli istişarelerde bulundu. Ne kadar çok aday çıkarsa partimiz açısından o kadar iyi olur diyen Balta sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu durum partimize yönelik bir tercihin ve dinamizmin olduğunu gösteriyor. Geçmiş dönemde de aday adayı olarak ortaya çıkan insanların aday gösterilmemesine rağmen partiyle birlikte bu çalışmalara katılması parti bütünlüğünün göstergesidir. Biz tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın yanındayız. Teşkilat içinden adayların olmasını istiyoruz. Bizim içimizden gelen bizim dertlerimizi bilen birisinin Ankara'da olmasını çok isteriz."

Yıldırımhan, Balta'nın bu sözlerine, "Ben hem teşkilattan geliyorum hem de olarak da bu işte varım. Adı ne olursa olsun bu profildeki biri Ankara'da olmalıdır. Ortak akıl ve ekip ruhuyla hareket etmeliyiz." ifadeleriyle karşılık verdi. AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatında gençlerle bir süre sohbet eden Yıldırımhan gençlerin teşkilatta karşılaştığı sorunları dinledi.