Trabzon’da MHP’nin Adım Adım Büyükşehir’e adıyla düzelediği birliktelik yemeğinde MHP’liler gövde gestirisi yaptı.  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs’ün konuşması yemeğe damgasını vurdu. Örs hem Gümrükçüoğlu’na hemde Volkan Canalioğlu’na göndermelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon teşkilatları tarafından Yalıpark Otel’de düzenlenen yemeğe yüzlerce partili, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli,  MHP Trabzon Büyükyehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz ilçe belediye başkan adayları, ilçe başkanları, tüm teşkilat yöneticileri ile birim başkanları aktıldı.
Yemeğin açılış konuşmasını MHP Trabzon İl Başkanı yaptı.
MHP Trabzon İm Başkanı Muammer demeli konuşmasında şunları söyledi. ‘Toplantımıza katılan tam partililerimize teşekkür ediyorum. Bugün buradaki birlikteliğimiz, 30 Mart’da kazanacağımız zafaren bir göstergesidir. Sahaya indiğimiz günden bu yana bizleri hiç yanlız bırakmayan çok değerli arkadaşlarımız var burada. Hepsini çok ama çok seviyoruz. Partimiz adaylarımız ve teşkilatlarımızda 30 Mart’da yeni bir tarih yezeceğiz. 30 Mart’da 18 ilçe’de ve Büyükşehir’de herkes MHP’nin gücünü görecek. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah bu birliğimizi bozmasın’ ifadelerini kullandı



ÇOK GÜZEL NOKTADAYIZ

 MHP Trabzon İl Başkanı Demeli’nin ardından MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz söz alarak iddialı açıklamalarda bulundu. Abanoz şu ifadeleri kullandı.
70 günden beri yollardayız. Çok güzel noktadayız. Bunu sizlerle başardık, bu yolu sizlerle aldık. Biz bu zaferi hep birlikte kutlamalıyız. Onun için bundan sonra 50 gün içersinde özellikle grup, ev, site çalışmasına ulaşmamız lazım. Her ulaştığımız insanın bize oy verme şansı yüksek. Ortahibsr Belediyes’nin nüfusu, bütçesi, yeni iş alanları yüksek. Bunun öneminin farkına varmalıyız. Herkese ulaşmalıyız. Ulaşmamız İnsan kalmamaya devam edeceğiz.
Bu yolda bize büyük manevi destek veren Sayın Bakanımız Koray Aydın’a  ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim’

BÜYÜKŞEHİR’İ KAZANACAĞIZ, MİLLET İLE KAZANACAĞIZ

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs sahneye çok hreketli ve hararetli bir konuşma yaptı. Bu yol kutlu bir yoldur, mutlu bir yoldur diyerek sözlerine başlayan Örs, ‘Hepimize hayırlar uğurlar getirsin. MHP’den aday olma görevini üzerime aldığım zaman bu sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun bilincindeydim. Onun için görevi aldığımın birinci günü sabahı Arsin’e gittim. Orada yanımda saf tutan Embiya kardeşim bugün Arsin’de belediye başkan adayım. Dedim ki biz bir yarışa girdik mi önce kendimizi bu yarışa hazırlayalım. Kimlerle yarışacağız bir bakalım. Baktım sağıma soluma bizimle yarışacak kimse yok ortalıklarda. Kimisi bir gün Ankara’da gelecek mi gelmeyecek mi belli değil. Kimisi olacak mı olmayacak mı? korku içinde.
Atı alan Üsküdar’ı geçti beyler. Trabzon’da iki ilçe hariç hapsine gittim.  Gidilmedik köy, ilçe, mahalle bırakmayacağız dedik. Bunu yapıyoruz. Çünkü hani ortada kimse yokya. Erken kalkan yol alır dedik. İşte bu salondaki herkes MHP’nin yol aldığının göstergesidir. Yağmur çamur demeden, dere tepe demeden gidiyoruz. Nereye gidiyoruz. Millete gidiyoruz. Bizim milletten başka kimsemiz yok. Biz tabi ki milleti dinleyeceğiz. Biz elimizi milletten başka kimin omuzuna koyacağız’ 



TRABZON’U TRABZON’DAN YÖNETECEĞİZ

Örs konuşmasında Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na da göndermelerde bulunarak ‘30 Mart gecesi Şalpazarı, Çarşıbaşı, Akçaabat, Vakfıkebir, Yomra, Arsin, Araklı, Of, Hayrat, Dernek bir başka aydınlanacak. 30 Mart’da Trabzon Büyükşehir 3 Hilal ile aydınlanacak. 
Biz Trabzon’u Pazartesi’de, Salı’da, Çarşamba’da, Perşembe’de, Cuma’da, Cumartesi’de, Pazar günüde Trabzon’dan idare edeceğiz. Biz Trabzon’u Atapark’dan, Ayasofya’dan, Arafilboyu’ndan, Yenicuma’dan, Araklı’dan, Of’dan idare edeceğiz. Biz Trabzon’u Trabzon’dan idare edeceğiz.
Kimse 2009 yılındaki seçim sonuçlarına bakarak milletin oyunu çantada keklik sanmasın. 30 Mart’da bu milletin önüne sandık yeniden gelecek. 30 Mart gecesi bu oylar yeniden sayılacak ve biz kazanacağız biz biz biz.
Millet kazanacak. Millet, millet millet’ ifadelerini kullandı.
Örs’ün konuşmasının ardından salondaki ilçe belediye başkan adayları ve Büyükşehir belediye Baykan adayı Hüseyin Örs sahneye çağrılarak MHP Trabzon Milletvekili eski Bakan Koray Aydın ile birlikte basına fotoğraf verdi, 



KORAY AYDIN HEM GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA HEM CANALİOĞLU’NA GÖNDERMEDE BULUNDU 

 MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’da kısa bir konuşma yaparak muhalefete önemli göndermelerde bulunup teşkilatlara ‘Daha çok çalışmalıyız’ mesajı verdi. Aydın gecede şu konuşmayı yaptı, ‘Bu günlerin oluşmasında hakikaten büyük bir gayret ve planlama var. Aday profillerinin içini doğru doldurup bugün Trabzon halkının karşısına doğru kişilerle çıkmanın avantajını bugün yaşıyoruz. MHP bütün ilçelerde kazanmak için mücadele ediyor. Hatırlayın başta bir sloganımız vardı. Bıkmadan usanmadan bunu tekrar ettik. Ne dedik 2 tane olmazsa olmazımız var. Bunlardan bir tanesi Ortahisar Belediyesi, bir tanesi Akçaabat belediyesi dedik. Buna herkesi inandırdık. Trabzon bunu kabul etti.
Bugün arkadaşlarımız ile birlikte esnaf gezdik, meydanda 3-5 dakikalık konuşamlarımızı alkışlayan destekleyen yüzü bize dönük arkadaşlar vardı. Bugün gelinen nokta, Trabzon’un seçmeninin yüzde 50’sini oluşturan Ortahisar ve Akçaabat’ı kazanacak bir MHP, adım adım değil biz koşa koşa Büyükşehire yetişeceğiz. Oy isteye isteye bu hedefe ulaşırız”



AK PARTİ’NİN ORTAHİSAR’DA OYLARI DÜŞÜYOR

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Volkan canalioğlu’na isim vermeden göndermelerde bulunan Aydın ‘Yarıştıklarımıza bir baksanıza. Bir tanesi Başbakan’ın 4 tane nasihatle, kendi partisinin yerine aday bulamadığı zor bela aday gösterdiği .ir isim.
Diğeri zorlayarak, rica minnet aday aday olan başka adayımız.
Bugün Trabzon’un her yerinde her ilçesinde hedefine kilitlenmiş ne yaptığını bilen istekli coşkulu bir MHP var. Bunu halka anlatabildiğimiz ölçüde bu seçimde çok farklı sonuçların çıkabileceğini görüyorum hissedebiliyorum. Bugün AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezinin önünden geçtim içeride 3 kişi oturuyordu. Ben önceki seçimlerde de geçmiştim. İçersi tıklım tıklımdı. Ben adaylar belirlenmeden önce iki ilçede Ortahisar ve Akçaabat’da anketler yaptırdım. Nabız tuttum. Şu an bütün partilerin adayları belli olalı 3 hafta oldu. Yaprak kımıldamadı. Hiçbir etki yapmadı. AK Parti’nin oylarında Akçaabat’da ve Ortahisar’da geriye doğru gidiş var. Bu iki belediyeyi MHP’nin kazanacağına inanıyorum.

Türkiye öyle bir hale geldi ki 17 ve 25 Aralık’da yaşananların sendromunu yaşayan bir sessizlik var. Kararsız bir seçmen var. Kararsız seçmen sayısının çokluğu olup bitenden etkilenerek oy verecek. AK Parti’den kararsıza dönen çok büyük bir kitle var. Alternatif bulduğu an o partiye kilitlenecektir. İşte o zaman büyükşehir hedefine bizde kilitleneceğiz. Halkın bizim zaferimizi kabullenmesi ve buna olan inancı pekişti. Şimdi Hücre çalışmasına geçeceğiz. Sokakta ve sahadaki çalışmaların kılcal damarlara ulaşması için hücre çalışmasına yöneleceğiz. Apartmanlarda..
sitelerde, akşam sohbetlerinde mümkünse adaylarımız veya seçim komitesince görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızla toplantılar yapacağız.
Çok yönden hücrelere kadar ulaşabilirsek büyükşehiri kazanacağımızı inanıyorum. Artık ilçe belediyeleri bizim için hedef olmaktan çıkmıştır. Şimdi yeni hedefimiz büyükşehir’e doğru koşa koşa gitmemiz gereken bu gündür. İnşallah 30 Mart akşamı o meydanda o coşkuyu Cenab-ı Allah bize yaşatacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Allah’a emanet olun’ ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Ney eşliğinde partililer yemek yiyerek sohbet etti.