61SAAT HABER SERVİSİ 

MHP Trabzon’da seçim koordinasyon merkezini bugün açtı.

Trabzon Meydan Parkı karşısında bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışının ardından aday tanıtım programı düzenlendi.

Programa çok sayıda partili katılırken program öncesi SKM’nin önünde partililer horon oynadı.

Aday tanıtım töreninde MHP Trabzon Milletvekilleri sırasıyla söz alarak açıklamalarda bulunuyor..

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar: “7 Haziran’ın zafere ulaşması için hep birlikte beraber olmalıyız. Bugün de SKM ve adaylarımızın tanıtım törenine katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Seçimler siyasi partiler arasında yapılır. Devlet siyasete karışmaz. Devlet hepimize ait olan bir kavramdır. Devleti yönetme noktasında olanlar her siyasi partiye eşit olmalıdır. 

Kaybolan 13 yıldaki olumsuzları ortadan kaldıracak bir seçim çalışması yapacağız. Sandıktaki arkadaşlarımız eğitime alınmış ve alınmaya devam edecek. Sandıklarda hiçbir baskıya hileye müsaade etmeyeceğiz. 7 Haziran’dan zaferle çıkacağız.”

MHP Trabzon Milletvekili adayı Hikmet Yılmaz: MHP gördüğünüz gibi çok kıymetli evlatlarınızla birlikte karşınızda. MHP’yi Trabzon’da birinci parti yapacağız. Biz buna hazırız. Bugüne kadar da bunu gösterdik. Biz hazırız ama sizsiz olmaz. Hep beraber bunu yapmalıyız. MHP’nin hizmete girmesinde herkes destek vermelidir. 13 yıl önce birileri kendi ismini adalet ve kalkınma koyarak sizlerden yetki istedi. Bu geçen 13 yıl içersinde tek başına iktidar olan bugünki hükümetimiz acaba 13 yıl içersinde tek başına iktidar olmasına rağmen ne kadar adaletli olabildi.

7 Haziran’da bu adaletsizliğe dur diyeceğiz.
Çalıyorlar ama yapıyorlar diyen var. Bu provakasyonu onlar yapıyor.  Böyle diyenlere soruyorum ne yapıyorlar? Trabzon’da çalışan işçi kardeşlerimiz, emeklerimiz, esnafımız soruyorum neyi size kazandırdılar. Ne yaptılar Allah aşkına. Emekliye ne verdiler, esnafa ne verdiler. Bunları artık göndermeliyiz. Onlar da bizim kardeşlerimiz ama ülkeyi yönetemiyorlar. Bunu artık görelim. Bunu kendileri de söylüyor.

MHP Trabzon Milletvekili adayı Hasan Suiçmez :
  Bugün Trabzon’un bayramıdır. Değerli Trabzonlular bu sıcağın altında çok konuşmak istemiyoruz. 
Medyasıyla bu millete algı operasyonu yaptıklarını milletimize anlatacağız. İnancımızla örtüşmeyen ifadelerde konuşan insanları bu millet cezalandıracaktır. Kendi genel başkanlarına Allah’In sıfatlarını yakıştıranlara bu ülkeyi yeniden teslim edecek miyiz. Bunları kabul edemeyiz artık. Daha dün attan düşen devleti yönetemez diyenler, daha sonra yolsuzlukla iktidarı eleştirenler bir bakıyorsunuz bu yürüyüşün mensubu oluyorlar. Diyorlar ki sonra ben evime geldim. Bu ifadeleri artık halkımız yemiyor. Trabzon halkı da bunları yemeyecektir. Biz Trabzonlular olarak bunun hesabını sandıkta soracağız. Şimdiye kadar okullarda öğrencilerimize ders verdik ama bu değerli kadroyla iktidara ders vermek için sizlerle birlikte sahaya iniyorum.

MHP Trabzon Milletvekili adayı Hasan Akyüz:
Türkiye’nin durumu çok kötü. Bunu hepimiz görüyoruz. Ülkemizin artık MHP’ye ihtiyacı var. Ülkemiz böyle giderse elden gidiyor. Bunun önünü almak için MHP şarttır. MHP’nin iktidara gelmesi için biz sizin evlatları olarak yola çıktık, sizden de destek bekliyoruz. Sizin vereceğiniz oylarla beraber MHP’nin seçilmesi şarttır. Böyle giderse AK Parti kazanırsa ülke bir seçime daha giremez. MHP’yi muhakkak iktidar yapmalıyız. Türkiye için bu şarttır, Trabzon için şarttır. 
12 senedir sanayinin, ekonominin, adaletin, polis teşkilatın içersindeki durumumuz ortada. Bunların devamı ülke yıkılmaya gitmektedir. Trabzon 12 senedir işsizliği artırmaya yönelik ne yapıldı? Anlatacağımız çok şey var ama bu sıcak havada siz değerli vatandaşlarımı yormak istemiyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.

MHP Trabzon Milletvekili adayı  Hüseyin Örs:

Meydanları özlemişim. Bundan 1 ay önce Hamamiza’de önünde aday adaylığımı açıkladığım toplantıda demiştim ki önce ülkem ve milletim sonra partim ve  ben ile yola çıkıyorum. Ondan sorna Allah bana 7 Nisan’da MHP’nin vekili adayı olmayı nasip etsin. Allah’ıma şükürler olsun huzurunuzdayım. 
Ülkenin bütünlüğünün tek adresi olan MHP’nin vekil adayı olmak benim için gururdur. Davamıza hizmet eden teşkilatlardaki kardeşlerim, sevgili arkadaşlarım değerli abilerim. Önümüzde 7 Haziran’da Türkiye’nin kaderinin belli olacağı bir seçim var. Bu seçimde yolsuzluk oylanacak, yetimin hakkı oylanacak. 7 haziran Trabzon için çok önemlidir. 

Bugün burada MHP’nin adaylarıyla huzurunuzdayız. Bize destek olun. Bize kuvvetli destek olun. Allah 7 Haziran’da hepimizin yüzünü güldürsün. 12 yıldır AKP ile oyalanan ve çöküşe geçen ülkeyi yeniden ayağa kaldırmak için var mısınız? Hepinizden Allah razı olsun.



MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın:
Trabzon’umuzun çok önemli sorunları vardır. Trabzon son 13 yıldır yatırım alamayan, alçak oyunlarla ötekileştirilmeye çalışan bir şehir haline döndü. Trabzon’da doğan Trabzon’da artık doyamıyor. Bizler Trabzon’dan bu haksızlıklar yolsuzluklar son bulsun diye yola çıktık. Bu şehir hak ettiği yatırımları alması için yola çıktık. Trabzon halkı Trabzon’da doysun diye bu yola çıktık. Biz sevdalısı olduğumuz Trabzon insanına hizmet etmek için bu yola çıktık. Kıymetli hemşerilerim bu seçimde her şey çok farklı olacak. Bir olacağız beraber olacağız biz kazanacağız. Trabzon’da biz birinci parti olacağız. Hiç kimse kendini dev aynasında görmesin. 7 Haziran’da MHP’nin oyları sandıkları patlattığında Trabzon’da birinci parti çıktığımızda kimse şaşırmasın. MHP tamamen kenetlenmiş durumdadır. 
Kıymetli Trabzonlular ülkemizi bu karanlık süreçten çıkarmak için ülkücü hareket 7 Haziran’da iktidar olacaktır. Onurlu bir Türkiye için iktidar olmalıyız. Milletimizi bu hırsızların elinden kurtarmak için, Öcalan’la masaya oturanlara hesap sormak için iktidar olmalıyız. Teröristi yok etmek için iktidar olmalıyız. Aydınlık yarınlar başı dik onurlu ve tam bağımsız bir Türkiye için kalkınmış mutlu bir Trabzon için diyorum ki bizimle yürü Türkiye bizimle yürü Trabzon. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene

MHP Trabzon Milletvekili adayı Koray Aydın:
Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli en kritik seçimine doğru gidiyor. Türk milleti bu seçimlerde sadece vekil adaylarını seçmeyecek. Aynı zamanda ülkenin birliğine bütünlüğüne oy verecek. 13 yıldan beri Türkiye’yi yöneten artık iş yapacak enerjisi kalmamış, yönetim kabiliyetini bitirmiş bu iktidar görülüyor ki bu seçimde gidiyor onun yerine de Türk milletini temsil eden MHP geliyor.
Kapalı kapılar ardındaki kirli pazarlıklarla bu milleti ayrılmaya, ayrışmaya belki de kardeş kavgasına sürükleyen AKP iktidarı gidecek, Türk milletinin bütünlüğünü temsil eden MHP gelecek.
Türkiye hangi kirli oyunlara alet ettiğini saklayanlar seçime yakın Türkiye’de Kürt sorunu yoktur diyerek bu milleti enayi yerine ve aptal yerine koyan AKP gidiyor MHP geliyor.
Çok değil 1 ay önce PKK sözcülerini karşılarına alarak Öcalan’In bildirisini o başbakanlıkta okuduğunda bir vatandaş olarak da zoruma gitti. Öcalan ve yandaşlara bir kurşun atmadan teslim olan zihniyet gidecek onun yerine MHP geliyor biz geliyoruz.
Bu ülkede KPSS soruları çalındı. Bu ülkede polis okulunun soruları çalındı. Milyonlarda gencimizin istikbalı yok edildi. Onun için sevgili Trabzonlular bu kul hakkı yemek değil midir? Yüce Allah’ın kul hakkıyla karşıma gelmeyin derken bunlar kul hakkını yiyor. İşte bundan dolayı bu iktidar gidiyor yerine MHP geliyor.

BU nasıl bir iştah. Bu nasıl bir heves. Bu millet Tayyip Erdoğan’ı sevdi. 3 kere görev verdi. Aynı insanlar cumhurbaşkanlığı makamını verdi. Cumhurbaşkanlığı makamında otururken TBMM’ye gelip benim de bulunduğum o toplantıda anayasada yazıldığı gibi cumhurbaşkanının tarafsız olacağına namusu ve şerefi üzerine yemin ederek daha TBMM’den çıkar çıkmaz yemini unuttu. Sanki Türkiye babasının malıymış gibi Türkiye’yi çatışmama sürükleyerek bu milletin istikbaliyle oynuyor. Bu zihniyete dur diyecek bir hareketiz.

Ahmet Davutoğlu da bu hırsın altında eziliyor. Bana sorsalar ki kimin yerinde olmak istemezsin valla da onun yerinde olmak istemem. Öğretmenin ceza verdiği bir öğrenci gibi, tek ayak üzerinde duran öğrenci gibi makamında oturuyor. Onun için bu azgın iştaha dur demek lazım.

Başbakanlık koltuğunda oturan Davutoğlu en başarısız siyasi aktörlerin bir tanesidir. Bu kişi dış işleri bakanıyken komşularımızla sıfır sorun oluşturacağız demedi. Şimdi Türkiye libya’dan kovulmuş, Suriye’yle hasım olmuş. Artık istenmeyen bir ülke haline gelmiş durumda. Bu iktidar bu sebepten dolayı gidiyor MHP geliyor.

Bugüne kadar tırnaklarımızla kazarak siyaset yaptık. Benim AKP’li kardeşlerimin bildiği Tayyip Erdoğan olmaktan çıktı değişti. Tayyip Erdoğan’ı yeni yüzüyle görün artık. O eski Tayyip Erdoğan’ın yerinde yeller esiyor. Hırsızlık yaparken bile yakalandılar. Ya bu nasıl bir şey. Polis eve baskın yapar kasalar içinde paralar, ayakkabı içinde paralar.. Bunların hepsi bu milletin gözünün içersinde ceyran ediyor. AKP’li kardeşlerime sesleniyorum. Bu yeni Tayyip Erdoğan’ı görün. Bu kadar masum insanın oyunu alan ama onların duygularını istismar eden insanın gerçek yüzünü artık görün.

MHP harekete geçti bakalım AKP ne yapacak. Şimdi kaçacak delik arayacaklar.

SKM binası konuşmaların ardından dualarla açıldı