61SAAT HABER SERVİSİ : Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın Partisi’nin Arsin İlçe kongresi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve eski AB Bakanı Egemen bağışa çok ağır sözlerle yüklendi.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın kongrelerinin bir fırsat olduğunu belirterek ‘Haziran ayının 7’sinde seçim var. Çok seçim yaşadık, gördük. Ama şunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Bu 7 Haziran’da yapılacak seçim hiçbir seçime benzemeyecek. 12 yıldır ülkeyi yöneten Ak Parti’nin ülkeli götürdüğü bir nokta var ve seçimlerden sonra da götürmek istediği bir nokta var. Getirmek ve götürmek istediklerini anlatmak biz ülkücü kadrolara düşüyor.
Bunu yapacak MHP’den başka bir akım yok. Türkiye’de her siyasi hareket kıvrım kıvrım kıvrılırken, MHP dün ne dediyse bugün aynısını söyleyen Türk Milleti’nin önünde dimdik duran bir hareketin temsilidir. Üzerimize yüklenen tarihi sorumluluklar var.

Türkiye nerden nereye geldi. Türkiye’de tek parti iktidarı var, siyasallaşmış tek parti hegemonyası var.

Cumhuriyet’in ilk yıllarındaki tek partili dönemi eleştirenler bugün 50 parti var iken kimseye yaşam hakkı tanımayan kimseye de bu hakkı vermem diyen bir siyasal anlayış ile karşı karşıyayız.
Bunun siyasi litaretürdeki karşılığı dektötürlüktür,
Ya diktatöre tesli olursunuz ya da gereğini yaparsınız.
Diktöröre teslim olmak deme Türk adının varlığının ortadan kaldırılması, bölünmeye teslim olmak, hırsıza, namussuza üçkağıtçıya ülkeyi teslim etmek demektir. O zaman bunun karşısına çıkacak iradenin MHP olduğunu bileceğiz. Bizler bu hareketin dama taşlarıyız. Bu tek parti iktidarı kimseye yaşam hakkı vermiyor dedik. Bu tek parti iktidarı özellikle MHP’yi hiç sevmiyer. Bizi düşman olarak görüyorlar. Çünkü MHP’yi yok etmeden o istedikleri hedeflere ulaşamayacaklırının farkındalır.

MÜDÜR KIYIMLARINDA HEDEFTE MHP’LİLER VARDI

Değerli arkadaşlar yakında bir müdür kıyımı yaşandı
Türkiye’de. Bu iktidar getirdikleri uydurma bir puanlama sistemi ile Türkiye’de binlerce idareyi görevden uzaklaştırdıar.  Liyakat aranmadı. Başarı aranmadı. Tek şey arandı. Sadece Milliyetçi olanların görevden uzaklaştırıldığı bir süreçi yaşattılar. Mağdur edilenler var, hakkı gasp edilenler var. Bunları nereye kadar izleyeceğiz. Anlayana anladığı dilden davranmak gerek,. Ona hak ettiği cevabı vereceğimiz yer sandıklardır. Ama heyecan gerek. Çalışmak gerek. 10 tane inanmış insan ile Trabzon değil Türkiye fethedilir.

İSLAMLA ALAY EDİYORLAR

Bu iktidarın Türkiye’de yaptığı en büyük kötülük islama yaptığı kötülüktür. Eski hüviyetleri sıfatıyla, bağlı oldukları sıfatıyla. dejenere olan, üçkağıta, arsa spekülasyonuna alıştırılan, çalana çırpana helal olsun diyen bir anlayışı ikame eden anlayış en büyük darbeyi yüce dinimiz İslam’a vurmaktadırlar.
 
TAYYİP ERDOĞAN HIRSIZLIK YAPARKEN YAKALANMIŞTIR

Şu anda en büyük olay, tepemizdeki insanın hırsızlık yaparken yakalanmasıdır. Adli Tıp kurumu bütün o kasetlerin montaj olmadığını gerçek olduğunu mahkemeye bildirdi. Yani bizim en tepemizdeki oğluna paraları sıfırlayın derken evdeki kamyon kamyon getirilen paraların 30 milyon avro olduğu bir Türkiye’de yaşıyoruz.

ALLAH BELANI VERSİN SOYTARI ADAM

Bu kadar yağma, talan hırsızlık yemin ediyorum dünyanın hiçbir ülkesinde görülmemiştir. Bunu yapanlar yüzsüzdür, riyakardır.
Şu Egemen Bağış denen adam, Yuzsüz adam. Utanmaz adam. Evine para transferlerinin kayıtları çekilmiş.
Utanmadan kürsüde çıkmış dinimizde hediye almak sünnettir diyor. 
Allah senin Belanı versin. Bu soytarıya başka ne denir.

Bu bahsettiğim zat attığı Tweet ile Kuran’ı kerim’in süresiyle alay etti. Gazeteci Türk Milleti’nden özür diledi. Ama Recep Tayyip Erdoğan bu din düşmanını en başarılı bakanım diye alkışlattı.
Bu nasıl bir tiyatro. Bir ülkede olup bitenin anlaşılması için daha ne yapıllması lazım. Her şey uydudan izleniyor. O gece Recep Tayyip Erdoğan’ın evindeki o para nakilleri uydudan ABD istihbaratı tarafından kayıda alınmış.

Almanya boşuna biz de Türkiye’yi dinliyorduk demiyoruz. En tepedeki kişi büyük dönüşüm projesinde kullanılacak olan aktördür. Bugün söyler yarın tersini yapar. Yapmadı mı,. En son peşmergelerin Türkiye’den geçişine olur mu diyen ertesi gün bakıyoruz peşmergeler sınırımızdan geçiyor.

POLİSİMİZİ PKK GÖZALTINA ALIYOR

Cizre’de PKK polisleri gözaltına almaya çalışıyor, özerklik ilan etmişler, geceleri hendek kazıyorlar, onların temsilcisi Sabri Ok dedi ki PKK’nın sözcüsü ‘Bizden tutuklamalar yapılıyor bizde tutuklama yapacağız’ dediler. Asayiş birimi kurdular. Yol kesip kimlik kontrolü yapıyorlar. Neresi burası. Adı Türkiye.
Kim getirdi Türkiye’yi bu hale. Özerklik ilan ettikleri yerlerde bayrak çekiyorlar.
Türkiye bugün zincirlerini kıramaz ise büyük sıkıntı yaşarız. Ne yapacağız o zaman görevi üstleneceğiz. Değerli arkadaşlar.
Trabzon’da seçim çok zor geçecek. Hangi dilden anlıyorsalar o dilden konuşacağız. İyilikten anlıyorsalar iyilikten, anlamıyorsalar da anladıkları dilden’ ifadelerini kullandı.

ADAM GİBİ OLMAZSAN TOKADI YERSİN

Konuşmasının son bölümünde Arsin belediye Başkanı Dr. Erdem Şen’e eleştri oklarını yönelten Aydın, belediyenin konferans salonunun MHP’ye kiralanmamasının büyük bir ayıp olduğunu belirtip ‘Sen hiç ülkücü tokadı yedin mi başkan. Haddini bileceksin haddini. Adam gibi olacaksın. Sen adam gibi olmazsan, bu ülkücü hareket seni adam gibi yapar. Sanki belediye başkanı olunca birşey oluyor bunlara. Ayakları yerden kesiliyor. Bakın en tepedekine 1 milyar harcadı sarayına. Milletin açlığa yokluğa sefalata terkedildiği günde ne gerek var bu şatafata. Ama insan görev ile sınanırmış, böyle şaşırırsan saray da yaparsın uçak da?