AK Parti milletvekili aday adayı Dr. Adnan Günnar, MÜSİAD Trabzon Şubesini ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katıldı. Aydın Birincioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Günnar " Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Türkiye ve Trabzon için önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, “MÜSİAD; Türkiye’nin, iktisadi, sosyal ve kültürel gelişimine hizmet etmekte, bu amaç için raporlar ve yayınlar hazırlamakta ve muhataplarına sunmaktadır. Partimiz bu süreçte MÜSİAD’lı iş adamlarının fikirlerini önemsedi ve bundan sonraki dönemlerde de önemsemeye devam edecektir. Artık dünyanın dört bir tarafında olan MÜSİAD, her geçen gün gücüne güç katıyor. Biz siyasiler; iş adamlarının önünü açmak, ufkunu genişletmek, problemlerini aşmak ve projelerine destek olmak için varız” dedi.

Adnan Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “ STK’lar, dernekler ve meslek odaları toplumun olmazsa olmazlarıdır. Ülkemizin problemlerini, Şehrimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın şikayetlerini ele alan ve bunların çözümünde büyük önem arz eden bu kuruluşlarımızın her zaman desteklenmesinden yanayım. Ülkemizin kalkınmasında bu kuruluşlarımızın katkısı yadsınamaz. Trabzon’umuzun geleceği adına, üzerime düşen sorumlulukların bilincindeyim. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için hepimiz gönül birlikteliği içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. El birliği ile hep birlikte başarımızı devam ettireceğiz. Bir olacağız, diri olacağız ve iri olacağız. Biz birbirimize güvendiğimizde, bir ve beraber olarak, kardeş olarak birbirimize kenetlendiğimizde her engeli aşacak ve büyük Türkiye’nin inşasında Trabzon’un yerini almasına katkı sağlayacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Aydın Birincioğlu’da AK Parti Milletvekili aday adayı Dr. Adnan Günnar’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.