AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösteren  Muhammet Balta Trabzon’da bulunan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, AKUT ve Vakfıkebir Ziraat Odasını ziyaret etti. 

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Trabzon Şube Başkanı Veysel Zekayi Bak’ı ziyaretinde konuşan Muhammet Balta “ Sivil toplumun önemini çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak. Toplun herkesimi ile görüşme ve onların fikirlerinden her zaman yararlanıyoruz. Çalışmalarımıza ve projelerimize STK’ları da dahil ediyoruz. Kentimizde bulunan tüm kesimleri çalışmalarımıza katmaya çalışıyoruz. Siyasi geleneğimizin çoğulculuk ilkesine uygun her kesim ile diyaloglarımızı sürdürüyoruz. Başarımızın temeli de burada yatmaktadır.  Bir Şehir plansız-programsız büyüyemez,  gelişemez. Trabzon’umuzda kesinlikle ortak bir akıl gerekir.  Bu kentin, kent vizyonunu değiştirmemiz lazım. Büyükşehir olduk.  Bu statü iyi kullanıldığı zaman bence çok büyük bir kazanç olaçaktır. Şehrimizi halkımızla, iş adamlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, kurum ve kuruluşlarımızla birlikte, ortak akıl ile yöneteceğiz.  Bu şehirde yaşayan herkesin söz hakkı olacak. Kentin tüm ortak aklını; sivil toplum örgütleri, ticari örgütleri, meslek örgütlerini bir araya getirir. Bu ortak aklı bir araya getirip Trabzon’u planlamak gerekiyor.”dedi.
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Trabzon Şube Başkanı Veysel Zekayi Bak’ta konuşmasında on yıldır kendilerini ilk kez  bir siyasetçinin ziyaret ettiğini belirterek “Bundan çok memnun kaldık. Sayın Balta’nın dediği gibi şehrimizi ortak akıl çerçevesinde hep birlikte yönetmeliyiz. Sivil toplum kuruluşlarının görüşleri her zaman alınmalıdır. Size aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum dedi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, daha sonra AKUT ve Vakfıkebir Ziraat Odasını ziyaret etti.