AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta,7 Haziran Genel Seçimlerine iki gün kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Of, Beşikdüzü ve Vakfıkebir’de çalışmalarını sürdüren Balta daha güçlü Türkiye için, istikrarın sürmesi ve hizmetlerin devam etmesi adına Pazar günü yapılacak olan seçimlerde AK Parti’ye destek istedi.

7 Haziran 2015 genel seçimlerinin önemine değinen Balta “Trabzon’umuzda girilmedik ev, çalınmadık kapı, hayırlı işler dilemediğimiz esnaf kalmadı. Aday adaylık süreci ile birlikte yaklaşık 3 aydır sürdürdüğümüz seçim çalışmalarında artık son 2 güne girdik. Yüzbinlerce vatandaşımıza ulaştık. Düğünlerine gittik, cenazelerinde saf tuttuk, iş yerlerinde ziyaret ettik, evlerinde çay içtik. Sahaya çıktığımızda 13 yıllık bir iktidardan bahsediyoruz.

13 yıllık bir hizmetin sonucunda evet biz hala buradayız ve size hizmet etmeye devam edeceğiz şeklindeki bir mesajla aslında halkın huzuruna çıktık. Halkımız AK Partinin yine iktidar olmasını istiyorlar ve bu iktidarın ve istikrarın devam etmesinin arzuluyorlar. Benim şahsi kanaatim biz inşallah birinci parti olacağız.

2002 yılında iktidara geldiğimizde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yaptığı hizmetlerle milletin gönlüne taht kurdu. Ve şimdi 9 seçimden sonra 10’uncu seçimimizi yaşıyoruz. Bu seçim partiler arasında değil eski Türkiye’yle yeni Türkiye arasında yapılacak bir seçim. Biz milletimize güveniyoruz. Bizim derdiğimiz yetki değil; bizim derdimiz daha güçlü bir Trabzon, daha etkin projelerle buluşan bir Trabzon’dur. İnşallah Trabzon Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile AK Partiye ve milletvekillerine sahip çıkacak bizlerde bu istikrar ve huzur ortamının devamı Trabzon’daki hizmetlerin devamı için gece gündüz çalışacağız” dedi.