MHP Ortahisar Teşkilatı Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Yiğit partisi adına seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon'da Gençlik teşkilatlanması ile MHP'ye bir  ivme yakalatan Murat Yiğit açıklamalarda bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA

Gençlik denilen kavram, özellikle bizim gibi milli hassasiyetleri yüksek olan bir parti için, öyle tek kelimeye sığdırılabilecek, sadece belirli bir yaş grubunu simgeleyen bir kavram olmanın çok ötesinde bir kavramdır. Esas manada biz genç nüfusumuzu milletimizin geleceğinin teminatı, devletimiz ilelebet yaşayabilmesi için gerekli olan temel dayanak olarak görüyoruz. Bu sebepten dolayı da bu konuya çok fazla özen gösteriyoruz…
            Genel Merkezimizin seçim beyannamemizde değindiği hususlardan da yola çıkacak olursak, öncelikli gayemizin milli değerlerle donatılmış bir gençlik yetiştirilmesi olduğunu söyleyebilirim. Milli değerlerle donatılmış, her türlü kötü alışkanlıktan uzak, dinamik, fikri-vicdanı hür, kendine öz güveni yüksek, sorumluluklarının bilincinde, içinde yaşadığı toplumun her öğesine saygılı bir gençlik hayali kurduğumuzu ve bu hayalle de yanıp tutuştuğumuzu üstüne basarak belirtmek isterim.
            Böyle sağlıklı bir neslin yetişmesi ise ancak bazı imkânların da sağlanmasıyla mümkündür, biz bunun bilincindeyiz.  Beyannamemizde de belirttiğimiz gibi öncelikli olarak bunu, diplomalı işsizlik önleyerek ve iş bulmayı tesadüflere bırakmayarak, çalışan gençlere mesleki ve teknik eğitim desteği vererek, gençlik merkezleri kurarak, genç girişimci desteğini sağlayarak vb. tesis etmeye çalışacağız.
            Yarım asıra yakın bir zamandır siyaset sahnesinde olan ve Allah yolunda Türk Milleti için çalışmayı kendine en kutsal ödev olarak bilmiş olan bir hareketiz. Ve belki de yine bu sebepten, yapılan istatiklerden de hareketle Türk gençliğinin en çok tercih ettiği siyasi hareket olduğumuzu belirmekten kıvanç duyuyorum. Dilerim bu durum katlanarak devam eder ve el birliğiyle geleceğin Büyük Türkiye’sini yeniden inşa ederiz. Buna inancımız tam, kol kola, gönül gönüle olduğumuz genç kardeşlerimize inancımız tam ve bunu hiçbir şer güçte bozamayacaktır. 
Bu vesileyle de, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeki Türk Milletinin tüm fertlerinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını canı gönülden tebrik ediyorum. “Türk Gençliği, zor, çetin fakat sonunda mutlak zafer olan bu kutsal yolu bizimle birlikte yürüyecektir…” Bundan kimsenin şüphesi olmasın!