AK Parti Of İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Terzioğlu, ''Teşkilatımızın teveccühü ile 24 Aralıkta yapılacak olan kongrede ilçe başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum. Siyasete genç yaşımızda Ballıca Belde Teşkilatında görev alarak başlamıştık. Ardından İl Teşkilatında görev aldım. Yaklaşık 1 yıl önce de İl Başkan Yardımcılığı görevine atandım. Çok severek yürütmeye çalıştığım bu görevimden dün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Artık ilçe başkanlığı için çalışmalarımızı yürüteceğiz'' dedi. 

     Teşkilatın ve üyelerin desteği ile Of İlçe Başkanı olmak için mücadele edeceğini ifade eden Terzioğlu, ''Seçilip seçilmemek önemli değil. Şartlar ne olursa olsun bu partinin hizmetinde olmaya devam edeceğim'' diye konuştu. 
     Toplantıya, Of Belediye Başkanı Murat Saral, AK Parti Of İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Çapoğlu ve Halim Kaya, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kıyıcık Belediye Başkanı Hasan Çakır, belde başkanları, parti teşkilatı üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.