Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, seçim bölgesinde esnaf ve vatandaş gezilerini sürdürüyor.

Vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç, demokrasi anlayışlarının, halkın yönetime katılımına olanak tanıyan bir yönetim anlayışı ile göreve talip olduklarını söyledi.

Göreve gelmesi halinde Ortahisar' da halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini belirten Genç, "Nasipse yönetime geldiğimiz takdirde Ortahisar ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun, onlarla her zaman iç içe olan, kapısının rahatça açılabilecek, vatandaşın dertlerini dinleyen bir belediye başkanı olacağım." dedi.

AK PARTİ BU SEÇİMDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAKTIR

Ak Parti'nin bu seçimlerde de mutlaka güçlü çıkacağını belirten Genç,"Başbakanımızın ve Hükümetimizin hizmet kervanının devam etmesi için çok önemli bir seçime giriyoruz. Ortahisar'ın beş yıllık kadrolarını seçeceğiz, son dönemde 17 Aralık operasyonu ülkemiz de yeni kaos çıkarmak isteyenlerin tertip düzenidir. Bir takım güçler Ak Parti'yi göndermek için var gücüyle çalışıyor. Halk onlara son sözü söyleyecek ve arkalarına bakmadan gidecekler. 30 Mart'ta kullanılacak oylar Başbakanımızı direk etkileyecek. Bu seçimler, hükümetin atmış olduğu adımların ya devamı ya da durması demektir" diye konuştu.

DEMOKRASİNİN GÖRDÜĞÜ ZARARLARIN TELAFİSİ OLMAZ

Genç, bugünlerde demokrasiye sahip çıkmak gerektiğine işaret ederek, "Bugünler demokrasimize sahip çıkma günü. Bir ilçe de bölgede yol, kaldırım ve asfalt çalışmasının telafisi olur ama demokrasilerinin gördüğü Zaraların telafisi bazen yüzyıllar boyunca sürebiliyor. Demokrasilerin gördüğü Zaraların telafisini sağlamak çok zor bir iştir" şeklinde konuştu