Halkın deniz gözlü başkan adayı Nazım Özcan Ortahisar Belediye Başkan lığı için harıl harıl çalışıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, beraberindeki Meclis Üye adayları, CHP İlçe Başkanı Ahmet Kaya ve parti teşkilatı ile Posta İşletme Dağıtım Merkez Müdürlüğü ve Maden Teknik Arama Bölge Müdürlüğü’nden sonra Mobilyacılar Sitesi’nde esnafı ziyaret etti.
Günün erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan ve ayak basılmadık yer bırakmayan güler yüzlü başkan adayı Nazım Özcan Mobilyacılar Sitesi’nde esnafların fikir ve düşüncelerini yerinde dinledi.  Kendisinin de mobilyacılık yaptığını ifade eden Özcan, “Benim sizlerden hiçbir farkım yok. Dedem de esnaftı, babamda esnaftı ve bende esnafım… Ben sizlerin söyleyemediklerini kursağınıza dizilenleri anlaya biliyorum. Onlar sanıyorlar ki herkesin hesabına her ayın 15’in de belli bir maaş adı altında bir para yatıyor. Esnafın halinden esnaf anlar. Ben bilirim kepenk nasıl açılır, nasıl kapatılır” dedi.
Mobilyacılar Sitesi’nin esnaflarının yoğun ilgi gösterdiği başkan adayı Özcan’ın elleri kirli olduğu için uzatmaktan çekinen işçilere ,”Sizin elinizde kir yok, emek var alın teri var.” diyerek işçilerin elini sıkmasıyla çalışanların gönlünde taht kurarak bu hareketi takdir edildi.