61SAAT HABER SERVİSİ-Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, görevinden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. 7 Haziran’da 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den Trabzon aday adayı olan Tekinbaş, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyerek hedeflerini açıkladı.

Trabzon’a hizmet vermek için aday adayı olduğu ifade eden Tekinbaş, ”Trabzon’un evladı olarak sorunlarını sorunum olarak bildiğim, hemşerilerime daha iyi hizmet verebilmek ve sizlerin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman kolaylıkla ulaşabileceğiniz temsilciniz olabilmek için kamu görevlerinden istifa ettim” dedi. 

”Hem tarihi açıdan, hem sosyal açıdan, hem siyasi açıdan güzel bir şehir’de yaşamak hepinize olduğu gibi bana da zevk veriyor” diyerek sözlerine devam eden Tekinbaş,

”Böyle güzel bir şehirde, güzel insanlarımıza şehrimize acaba bu insanlarımıza daha fazla hizmeti nasıl verebiliriz? Arkadaşlarımıza danıştık istişare ettik. Neticesinde aday adayı olmaya karar verdik. İnsanlarımızın derdine çözüm bulmak için yola çıkıyoruz. Hedefimiz bu. Bu hedef doğrultusunda inşallah mahcup olmayız. Bizi sevenlerde mahcup olmaz. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bu seçim süreci barış içerisinde kardeşlik içerisinde, Trabzon’a yakışır şekilde geçer. Milletvekili olalım ya da olmayalım sonucunda bu şehrin içindeyiz. Olduğumuz noktalarda milletimize hizmet ediyoruz. Karşılıklı anlayış içinde bir yarışın geçeceğini inanıyorum. Bu konuda yine bir katkı gerekiyorsa o katkıyı vermeye hazırım”