Saadet Partisi 2015 Genel Seçimleri öncesi ‘Seçime Hazırlık: Bölge Eğitimleri’ seminerleri kapsamında Karadeniz Bölgesi İl Yönetim Kurulu Üyeleri Eğitimi Semineri Trabzon İl Yönetim Kurulunun Katılımıyla Orduda gerçekleştirildi.
Ordu il teşkilatının ev sahipliğinde, Trabzon, Giresun, Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat illerimizin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra programa, Genel Başkan yardımcıları Mesut doğan, Mehmet Karaman, Atik Ağdağ ve Eğitimci Muhittin Yıldırım katıldılar.

Toplantıda Basın açıklaması Düzenleyen Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı Mesut Doğan;

“Milli Görüş’ün tek temsilcisi olduğunun şuurunda güncel yanılgıya aldanmamış, pes etmek yerine direnmeyi seçmiş, tarihi bir dönüm noktasından geçtiğinin farkında, hedefe kilitlenmiş bir kadro ve hareket olduğumuza, bu kampımızda bir kez daha şahitlik ettik” diyen Doğan, çalışmaların önümüzdeki günlerde eyleme döküleceğini ifade etti. Doğan, “Şimdi bu kampımızda yapmış olduğumuz istişareler, planlamalar ve uyarılar bütün başkanlarımız tarafından bu günden itibaren hayata geçirilmeye başlanacak. Tüm başkanlarımızın, ülke ve bölge olarak ne kadar hassas, ne kadar kritik, ne kadar karışık bir dönemden geçtiğimizin ve bu noktada kendilerine düşen sorumluluğun bilinci ve şuuru içinde bu güne kadar yapmış oldukları çalışmayı bundan sonra zirveye taşıyacaklarına inanıyorum” dedi.
 
ÖĞRETİLMİŞ ÇARESİZLİĞE KARŞI EĞİTİM KAMPI
 
Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan açıklamasının son kısmında ise şunları söyledi:
“Bu kadro ve ruh, egemen güç 6 ay sonra gerçekleşecek tarihi seçimler ile ilgili yapmış oldukları bütün planları alt üst edecek ve Saadet Partimizi iktidara taşıyacaktır. Bizler yapmış olduğumuz bu eğitimlerde temel olarak şu 3 sorunun cevabını işledik. Bir neden çalışmak zorundayız. İki nasıl bir metotla çalışmalıyız. Üç çalışmalarımızda nelere dikkat etmeliyiz. Bu eğitim çalışmaları hep şahit oluyoruz ki algılarla yönetilen, reklamlarla yönlendirilen, öğretilmiş çaresizliklerle rakamsal güce teslim olmayı, en doğru adımmış gibi gösteren bu dünyada adeta panzehir vazifesi görüyor”
Eğitim çalışmalarının bununla da sınırlı olmadığını ve bundan sonra da devam edeceğini söyleyeledi.