Balta, "Eğer biz bir olursak beraber olursak, tek vücut olursak çok şeyler başarabiliriz." dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, "Bakan Yardımcımızın teşrifi ile bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu toplantıları sık sık kendi aramızda bölge belediye başkanları ile yapıyoruz. Ancak böyle bir geniş kapsamlı bir toplantıyı ilk defa yaptık. İnşallah bundan sonra bu gelenek haline getirilir. Bölgenin sorunları sıkıntılarını bugün de olduğu gibi hem sohbet esnasında dile getiririz Bölgeye gelecek hizmetleri bir arada tartışır konuşur yapılacak işleri hiçbir ayrım gözetmeksizin dün olduğu gibi yine bölgeye hizmet vermek anlamında projeleri hayata geçiririz." diye konuştu.

"Trabzon'DA İLKLERİ BAŞARDIK"

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, "Elbette hayalimizde ülkemize ilimize bölgemize hizmet etmek vardır. Belirli zamanlarda Cenabı Allah bizleri bir yerlere nasip etti ama her zaman hayal ettiğimiz üst düzeydeki hizmetleri gerçekleştirme imkanı bulamadık. Trabzon da ilkleri başardık. Burada ilkleri başardığımız ekip içerisinde arkadaşlarım var. Ben onlarla gurur duyuyorum. O kardeşlerimizle beraber Trabzon Türkiye'de konuşuluyor. Trabzon 18 ilçesiyle bir bütündür. Burada ayrım yapmadan bütün ilçelere nasıl hizmet edebiliriz hep bunu düşündüm." dedi.

"BENİM GÖREVİM 81 VİLAYETE HİZMET ETMEK"

"Biz hepimiz kardeşiz, bir olacağız beraber olacağız, beraber olmak zorundayız" diyen Bakan Yardımcısı Balta, "Ben burada bu bölgedeki bütün Belediye Başkanlarının az veya çok Bakanlıkta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan para gönderdik, hepsine, hiç ayrım yapmadık. Benim görevim 81 vilayete hizmet etmek. Hepsine koşmak zorundayım. İnşaallah Belediye Başkanlarımızın burada siyasi parti temsilcilerimizin aldığı ne karar varsa geleneksel hale gelsin, her zaman gelmeye çalışacağım. Hep İnşaallah güzellikleri paylaşacağız. Muhammet Balta, olarak bir şey değilim ben tek başıma, sizlerle beraber bu hizmetleri başarmamız lazım. Bütün ilçeler kardeştir. Bu kardeşliği de burada görüyorum. Eğer biz bir olursak beraber olursak, tek vücut olursak çok şeyler başarabiliriz." ifadelerini kullandı.