Bayram nedeniyle Trabzon’a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sosyal medya paylaşımlarını sizler için derledik.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak,Trabzon ziyaretinde ilk olarak teşkilatları,muhtarları,STK’ları ve Trabzonlu hemşehrilerini ziyaret etti.Berat Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘’Bugün baba ocağımız Trabzon'da, ilk olarak teşkilatlarımız, muhtarlarımız, STK’larımız ve Trabzonlu hemşehrilerimizle bayramlaştık.’’ ifadelerine yer verdi.

Berat Albayrak daha sonra kendisini davet eden bordo mavili taraftarların çağrısına kayıtsız kalmadı ve taraftarları ziyaret etti.Bu anları sosyal medya hesabında paylaşan Berat Albayrak ‘’Çağırdılar kıramadık. Çok sevdiğim Trabzonspor’umuzu yaz kış demeden gönülden destekleyen taraftar derneklerimizle de bayramlaştık. Trabzon’un, Anadolu’nun yetenekleri ile yeni sezonda büyük başarılara hep birlikte kavuşacağız.’’ ifadelerine yer verdi.

Berat Albayrak bordo mavili takımın bayramlaşma törenine de katılmayı ihmal etmedi.Trabzonspor’un bayramlaşma törenine katılan Berat Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘’7’den 70’e Trabzonspor’a gönül veren vatandaşlarımız ile kulübümüzün bayramlaşma programında buluştuk.’’ ifadelerine yer verdi.

Trabzon ziyaretinde baba ocağına giden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak burada duygu dolu anlar yaşadı.Berat Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘’Ve sıla-i rahim. Baba ocağımızı, büyüklerimizi, köyümüzü ziyaret ettik.’’ ifadelerine yer verdi.

Berat Albayrak,Trabzon ziyaretinin son bölümünde Dernekpazarı’na ziyarette bulundu.Burada yoğun bir coşkuyla karşılanan Berat Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘’Bugün son olarak Dernekpazarlı hemşehrilerimizle bayramlaştık, hasbihal ettik, hasret giderdik.’’ ifadelerine yer verdi.