Of ilçe başkanlığının daha önce yapılamayan seçimli genel kurulundan sonra atama ile başkanlığa getirilen Hakan Terzioğlu, ilçe yönetimini oluşturmakta gecikince, genel merkez olaya müdahil oldu.
Genel Merkezden Of ilçe delegelerine gelen telefon mesajı ile genel merkez delegelerden ilçe başkanı görmek istediğiniz kişiyi bize bildirin dedi.
Bu mesajın delegelere gelmesi ile birlikte Of Ak pati kulisleri hareketlendi.
61saat.com haber merkezi Of’taki bazı delegeleri arayarak mesajı doğrulattı.
Mesajda aynen şöyle denildi..
“Sayın delegemiz, ilçe başkanı olarak görmek istediğiniz kişinin adını bu mesaja cevap olarak bir saat içinde yazınız..”
Bu sıcak gelişme sonrası Of Ak Parti ilçe başkanı Hakan Terzioğlu herhangi bir açıklama yapmadı.
Genel Merkezin bu mesajı siyasi kulislerde Tezioğlu’nun işinin bittiği anlamında yorumlanırken Of’da en kısa sürede seçimli genel kurula gidileceği de ifade ediliyor.
61saat.cok haber merkezi Ak Parti Genel Merkezine de ulaşarak mesajın detay bilgilerine ulaştı. Genel Merkez, bu tür mesajını atama ile ilçe başkanlığına getirilen 30 il için uygulamaya koydu. Of’a dönük bir uygulama olmadığı belirtilse de bu karar Of siyasi kulislerini müthiş derecede hareketlendirdi.
Of’da dengeleri alt üst eden genel merkez mesajının yankısı bütün ilçeyi sararken olay Ankara kulislerini de müthiş hareketlendirdi..