Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından AK Parti Trabzon İl başkanlığınca Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) başkanları, siyasi hukuk işleri başkanları ve çalışanlarına bir yemek verildi.

Yemeğe AK Parti Trabzon İl SKM Başkanı Köksal Boz, İl yönetim kurulu üyeleri Ahmet Karadeniz, Serap Ayvaz, Ali Kaan, Mahmut Kalaycı, İlçe Siyasi ve Hukuk işleri başkanları, ilçe SKM Başkanları ve İl SKM çalışanları katıldı. Samimi bir ortamda geçen yemek'te konuşma yapan AK Parti Trabzon İl SKM Başkanı Köksal Boz “seçim süresince gece gündüz demeden çalışan ve seçimi kazanmamızda emeği olan SKM başkan ve çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi. Boz sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçimden sonra istişare ve teşekkür toplantısı yaptık. Bundan sonraki süreci de değerlendireceğiz. 12 yıldır iktidarız. İki gün önce 13. Kuruluş yıldönümünü kutladık. Nice 13 yıllar diliyoruz. Türkiye’deki 13 yıldaki değişimi hep birlikte gördük. Bu değişimlerde ufakta olsa bizim de katkımız var.



Bu değişimleri görmekten de bu partide olmaktan da gurur duyuyoruz. 12 yıldır iktidar olan parti girdiği tüm seçimlerde başarılı oldu. Her seçimde üstüne koyarak başarılı oluyor. Bu başarının kaynağı genel başkanımız şimdiki cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Onun da en büyük destekçisi Dr. Adnan Günnar başkanlığındaki bu teşkilatlardır. Kimse bu teşkilatların başarılı olmadığını düşünemez. Üç ay önceki seçimlerde Trabzon’da yüzde 60 oy aldık. Şimdi yüzde 70 alıyoruz. Bu on puanlık fark, başbakanımızın da bizim de katkımız. Bizim her seçimde katkımızın olduğu ortada. Allah rızasını kazanmak için buradayız. Şimdi de 2015 seçimleri için çalışmalara başlayacağız. Ara vermek yok. Haziran’da seçim gözüküyor. Çok fazla zamanımız yok. 9 ay kaldı.



HEDEF BEŞİKDÜZÜ
Fazla bir süreç değil. Zaman hemen geçiyor. Hiç boşluk bırakmadan, aynı şekilde ve sorumluluk bilincinde çalışmaya devam edeceğiz. 3 aylık süreçte ilçe SKM başkanlarıyla güzel ilişkilerimiz oldu. Ne program vermişsek yaptılar. Çalışmalar sonucunda her ilçenin oyu yükseldi. Yükselmeyen ilçemiz yok. Bir tek Beşikdüzü ilçemiz var. Onda da yüzdemiz yükseldi. Sabah kalkıp işine gideceğinize, ofisinizi kapatarak saha çalışmalarına katıldınız. Sahada yoğun çalışarak Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasına katkıda bulundunuz. Şu anda aynı şevkle çalışarak 2015 seçimlerini yapacağız. Büyük özveriyle çalışan SKM çalışanları arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum.”