61SAAT HABER SERVİSİ 
Genel seçimlerden sonra ismi sık sık gündeme gelen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesi ve sonrasındaki gelişmeler Ankara’da kulisleri hareketlendirdi. 
Kimileri yeni bir parti kimileri ise erken seçimde yepyeni bir vizyon ile yeni bir AK Parti’nin sinyallerini verdi. 
Bugünde ilginç gelişmeler yaşanmadı değil. AK Parti Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş bir basın mensubunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül görüşmesiyle ilgili sorusu üzerine ‘"Türkiye'de siyaset kurumu bir gün Sayın Gül ile buluşacak" dedi. 

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için TBMM'de düzenlenen cenaze töreninin ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüştü ve daha sonra, AK Parti'li eski bazı milletvekilleriyle biraraya geldi.
AK Parti Trabzon eski Milletvekili Kemalettin Göktaş, bu görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, Gül'ün günün birinde siyasete döneceğini söyledi.
Demirel'in cenaze töreninin ardından Erdoğan ve Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'le birlikte Çiçek'in Meclis'teki makamında bir saatlik görüşme yaptı.
Erdoğan, toplantının bitiminden sonra herhangi bir açıklama yapmadan TBMM'den ayrılırken; Gül, kendisine yakınlığıyla bilinen AK Parti eski milletvekilleri Salih Kapusuz, Abdülkadir Aksu, Kemalettin Göktaş ve Sadık Yakut ile yine Çiçek'in makamında bir araya geldi.
Göktaş buradaki açıklamasında, "Türkiye'de siyaset kurumu bir gün Sayın Gül ile buluşacak" dedi.
Gül 13 Mart tarihinde yaptığı açıklamada şu anda aktif siyasete dönme düşüncesi olmadığını söylemişti.