Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Trabzonlular 12’inci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferini kutlamak için cadde ve sokaklara akın etti.

TRABZON’DA RECEP TAYYİP ERDOĞAN COŞKUSU
Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre 12’inci cumhurbaşkanı olmasını kutlamak isteyen Trabzonlular Cadde ve sokaklara akın etti. Ellerine Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları alan vatandaşlar caddelerde araç konvoyu yaparak uzun kuyruklar oluşturdu. Uzun konvoylar eşliğinde şehir turu atıldıktan sonra Atatürk Alanında toplanan kalabalık horon ve kolbastı ve AK Parti müziklerinin eşliğinde Genci, yaşlısı sokaklara dökülen vatandaşlar saatlerce kutlama yaptı. Bazı vatandaşlar araçların camlarından sarkarak Erdoğan’ın zaferini doyasıya kutladı.

TEŞEKKÜRLER TRABZON
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Trabzonlulara teşekkür ederek “ Bu seçim Türk milletinin ilk kez Cumhurbaşkanını seçmesi bakımından tarihi önem taşımaktadır. Türkiye'de artık yeni bir dönem başlamıştır. Yeni Türkiye'nin aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Teşekkürler Trabzon. 12. Cumhurbaşkanımız Yeni ve Güçlü  Türkiye'mize hayırlı olsun. Milletimize ve teşkilatlarımıza, Milletin adamı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Bu sonuç herkes için hayırlı olsun” dedi