Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, Trabzon İl Başkan Yardımcısı, Ortahisar İlçe Başkanı ve meclis üyesi adayları ile birlikte Trabzon Tabip Odası’nı ve Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’ni ziyaret eden Ahmet Kaya, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’nin ve Millet İttifakı’nın adaylarına destek isteyerek Trabzon’un yereldeki sorunlarını çözmeye talip olduklarını belirtti.

Milletvekili Kaya’ya Bir Çift Ayakkabı Hediye Ettiler

Geçtiğimiz günlerde cenazeye katılmak üzere gittiği Maçka İlçesinde Kuru Köprü Camii'nde Cuma namazı kılan Kaya’nın ayakkabıları çalınmıştı. Ayakkabıları birinin yanlışlıkla giyip gitmiş olabileceğini düşünülerek, camide anons yapılmış ancak ayakkabılar geri getirilmemişti. Kaya, cenaze namazına terliklerle katılmış ve fotoğrafları basına yansımıştı.

Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Fulya Bankoğlu ve Yönetim Kurlu Üyeleri, kendilerini ziyaret eden Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’ya bir çift ayakkabı hediye ederek, “Trabzon’u en iyi şekilde temsil eden çalışkan vekilimize bu ayakkabıları hediye ediyoruz”. dediler.

Daha önce yönetim kurulu üyeliği de yaptığı Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin hediyesi karşısında duygulanan Ahmet Kaya, “Meslektaşlarım geçtiğimiz günlerde yaşadığım bir talihsiz bir olayı ve ayakkabılarımın çalındığını duymuşlar, bir çift ayakkabı hediye ederek bana sürpriz yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Trabzon’umuza ve ülkemize faydalı olmaya, milletvekilliği görevimizi layıkıyla yerine getirmeye ve Trabzon’umuzun sorunlarına çözüm aramaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızın takdir edilmesi ve dostlarımızın dayanışma göstermesi heyecanımızı ve çalışma azmimizi arttırıyor.” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada;

“Önümüzde bir yerel seçim var. Trabzon’umuzun sorunları çözüm bekliyor. AKP, Trabzon’u çantada keklik gördüğü için hizmet anlamında ağırdan alıyor. Vatandaşların sorunlarına, taleplerine ve acil ihtiyaçlarına kulak tıkıyorlar. “Nasıl olsa dönüp dolaşıp gelir bana oy verir” düşüncesindeler. Halkımız; iyi gününde kötü gününde kim yanında, kim sorunlarıyla ilgileniyor, kim hakkını aramak için mücadele ediyor artık iyi biliyor.

Fındığını yok pahasına satmak zorunda kalan üreticilerimiz; emeğinin karşılığını alamayan ÇAYKUR mevsimlik işçilerimiz; ekonomik krize kurban edilen esnafımız, işverenimiz, sanayicimiz; asgari ücretle açlığa mahkum edilen işçilerimiz; tanzim kuyruklarında çile çeken emeklilerimiz, İŞKUR kuyruklarında umutları çalınan işsizlerimiz; emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımız; 3600 ek gösterge beklentileri yine bir seçim sonrasına ertelenen memurlarımız ve emeği, umutları, geleceği çalınan, haksızlığa uğrayan milyonlar 31 Mart Yerel Seçimlerini sabırsızlıkla bekliyor. AKP şunu iyi bilsin; ne Trabzon, ne de Türkiye bu sefer çantada keklik değil!” dedi.