AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu “Bize İstanbul'da Trabzon" diyerek İstanbul'da Trabzon'lularla buluştu.
Trabzon ve Trabzon'luların olduğu her yerde bende varım diyen AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu, İstanbul'da Trabzon Dernekleri Federasyonunu ziyaret etti. Ziyarette Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ayaz, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Akın, Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Durmuşoğlu ve yöneticiler hazır bulundu. Ziyarette Köseoğlu, kendisine gösterdikleri ilgi ve teveccüh nedeniyle Federasyon yetkililerine teşekkür ederek şunları söyledi: "Trabzon ve Trabzon'luların olduğu her yerde Trabzon'un Ayşe'si olarak biz de varız. Trabzon bizim bitmeyen aşkımız. Trabzon'un menfaatleri için değil Türkiye'nin dünyanın her tarafındaki Trabzon'lularla işbirliği yaparak şehrimiz için elde edilebilecek her türlü kazanımı şehrimize kazandırmaya çalışacağız. Bu kapsamda 259 ye yakın Derneğimizi organize ederek İstanbul da Trabzon'un fethi ve Trabzon'un kurtuluş günlerinde yılda iki büyük organizasyon ile Trabzonluları buluşturan ve Trabzon'un gür sesini dünyaya duyuran Trabzon Dernekleri Federasyonumuzla işbirliği içinde çok başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Siyasette vekalet görevi tarafımıza tevdi edilirse Trabzon için faydalı olabilecek her türlü çalışmanın, her projenin takipçisi ve destekçisi olacağız. Karadeniz kadınının gücünü, azim ve kararlılığını temsile talibiz” dedi.
Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ayaz ise konuşmasında, ilk defa Trabzon'dan gelen bir aday adayını ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.
Toplantının akabinde TDF Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Durmuşoğlu, Ayşe Sula Köseoğlu'na federasyonun rozetini takarken, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Akın da çiçek takdiminde bulundu. Başkan Vekili Hüseyin Ayaz ise, Köseoğlu'na ziyaret anısına bir plaket takdiminde bulundu.