AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin sadece kendi içinde gelişip kalkınmadığını, dünya coğrafyasında da büyüyerek söz sahibi bir ülke haline geldiğini ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan çalışmaları kapsamında Trabzon İHH’yı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Kadir Topçu ile yapılan yardım ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Sadece gıda ve benzeri ihtiyaçlar üzerine yardımları değil, eğitimden sağlığa, kültür sanattan, sosyal projelere birçok alanda önemli faaliyetleri bulunan İHH’yı tebrik eden aday adayı bilgin ‘Sizinde emek ve gayretlerinizle Türkiye AK Parti iktidarı döneminde sadece Türkiye’de değil dünyada dönemli bir ivme kazanan, büyüyen, prestiji artan, mazlum milletlerin sesi olan bir ülke haline gelmiştir.

Bugün dünya lideri denilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin gücünü dünyaya göstermiş, avrupa ülkelerinde dahil Türklerin nasıl bir millet olduğunu, sahipsiz olmadıklarını herkesin zihnine kazımıştır. Mazlum milletlerin umudu Türkiye olmuştur. Türkiye gibi mazlumları düşünen onlara yardım edip haklarını savunan bir lider ülte daha var mıdır söyleyin? İşte bu yüzden AK Parti bugün en büyük partidir. İşte bu yüzden Türkiye bugün güçlüdür.

Mazlumların hayır duası ile. Yaptığı iyilikler ile’ ifadelerini kullandı. Aday adayı Bilgil Trabzon Bayburtlular Derneği’ni ziyaretinde dernek başkanı Kaya Çakır ve Yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelerek derneğin faaliyetleri Bayburtlu vatandaşların Trabzon’daki durumları hakkında bilgi aldı. Elektronikciler Odası’nıda ziyaret eden aday adayı Bilgin Oda Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden mesleki faaliyetler ve sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.