AK Parti Trabzon Milletvekili ve Van Bölge Koordinatörü Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Vanda önce Bahçesaray, ve Başkale ilçe kongrelerine katıldı ardından ise kardeşlik projelerine katkı koymak için esnaf ve köy ziyaretleri yaptı. Çaykaralıların yıllar önce yerleştiği Özalp ilçesine bağlı Emek ve Dönerdere köylerine giden Köseoğlu, burada hemşerileriyle hasret giderdi. Köseoğlu, Vanda şunu gördük. Gönüller bir, sevgiler bir, değerler bir. Biz bir ve beraberiz dedi.

İlçe kongrelerine katılmak ve çeşitli ziyaretler yapmak üzere Vana giden Trabzon Milletvekili Köseoğlu, ilk olarak AK Parti Bahçesaray İlçesi 6. Olağan Kongresine katıldı. Kongreyi değerlendiren Köseoğlu, Coşku ve heyecanın doruğa çıktığı Van Bahçesaray kongremizi gerçekleştirdik. Bahçesaraylı vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiye minnettarız dedi.

Daha sonra Başkale ilçe kongresine de katılan Milletvekili Köseoğlu, ilçe kongrelerinin ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlar hakkında bilgiler aldı ve hükümetin bu sorunlarla ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vandaki ziyaretlerini değerlendiren Milletvekili Köseoğlu, Bahçesaray, Başkale, Muradiye ve Gürpınar ilçe kongrelerini gerçekleştirmek üzere Vana geldik. Yaptığımız kongrelere teşkilatlarımızın ilgisi muhteşemdi. Yaptığımız esnaf ve köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla hasbıhal eyledik, dertlerini dinledik. Yıllar önce Trabzonun Çaykara ilçesinden giderek Özalp ilçesine bağlı Emek ve Dönerdere köylerine giderek burada hemşerilerimizle kucaklaştık. Hasret giderdik. Vanda şunu gördük. Gönüller bir, sevgiler bir, değerler bir. Biz bir ve beraberiz dedi.

Milletvekili Köseoğlu, Van ziyaretleri kapsamında Van Valisi Murat Zorluoğlu ile Bahçesaray Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Mehmet Özcanı da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.