AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Aydoğdu için tören düzenlendi. Törende konuşan Aydoğdu, “Makam ve mevki için, rant için değil, AK Parti’ye katkı yapmak için geldim” dedi.

AK Parti Trabzon Merkez İlçe binasında yapılan törende konuşan Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, “Siyasetin sadece muhalefet etmek için, sadece şu veya bu partiye karşı olmak için değil, ülkenin, milletimizin çıkarları için yapılması gerektiğini en güzel örnekleriyle ortaya koyan Sayın Süleyman Aydoğdu’ya partimize hoş geldiniz diyorum. Türk halkının 1950 yılında "ak devrimle" DP'yi iktidara getirdiğini, ezanın esas şekliyle tekrar yankılandığını, milli şef döneminin sona erdiğini biliyoruz. 1960'ta bu memleketin hizmet eden evlatlarına çetelerle işbirliği içindeki bu vesayet sisteminin unsurları tarafından Türkiye'nin önüne acı bir fotoğraf kondu. Başbakan Erdoğan'ı şiir okuduğu için hapse koyan zihniyetin milletin gönlünde olmadığını ama AK Parti kadrosunun milletin gönlüne girdiğini hep beraber görmekteyiz. Bu doğrultuda AK Parti saflarına katılan sayın Süleyman Aydoğdu’ya bir kez daha hoş geldin diyor, artık bu kutlu yolda beraber olmaktan son derece memnun olduğumuzu bir kez daha tekrarlamak istiyorum” biçiminde konuştu.


AK Parti’ye üye kaydını yapan evrakı imzalayarak rozet takan Aydoğdu ise yaptığı kısa konuşmada, “Gerçekten de çok sıcak bir yuvaya geldiğimi ilk andan itibaren hissetmeye başladım. Ben tek başına iktidarda olan bir partiye makam ve mevki için, rant için, bir şeyler koparabilmek için değil, sade bir üye olarak da kayıt yaptırılabileceğinin bir örneği olmak iddiasıyla AK Parti saflarına katılıyorum. Bugüne kadar AK Parti’ye katılım yapacağımla ilgili çeşitli eleştiriler oldu, bundan sonra da olacak. Ancak ben bunların hiçbirine cevap vermeyeceğim. Benim cevabım AK Parti’ye olan katkı olacaktır” dedi. Törene Trabzon Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Fahrettin Aksoy da katıldı.