Eski Bakan Kürşad Tüzmen ile CHP Milletvekili Aydın Ayaydın’ın Esenboğa’da havalimanın VIP otobüsünde yaşanan ve yumruklaşmaya varan kavgasını dün duyurmuştuk.

Taraflardan gelen açıklamalarla olay netlik kazanırken, Kürşad Tüzmen’in açıklamaları ‘Pes artık’ dedirtiyor. Göğsünü gere gere “Validesine ve ailesine hürmetlerimi sundum” diyen Tüzmen, Ayaydın’ın ‘Bana küfür etti’ iddiasını böylelikle doğrulurken, edep sınırlarını aşarak ana avrat küfür ettiğini ima edip, bununla övünüyor!

Bugünkü gazetelerde bir tarafta yarın kutlanacak anneler gününe dair haberler, diğer tarafta da ana avrat küfreden Kürşad Tüzmen var. Devletin en üst seviyelerinde görev yapmış bir ismin bu denli seviyesiz açıklamalarla haber olması, sosyal medyada da eleştiriliyor.

İşte dünkü kavganın ardından utançla okuyacağınız o sözler….

Aydın Ayaydın:

"Küfürler etmeye başladı. Üzerime çullandı, iki elimle ittim. Hem sözlü hem de fiziki olarak bana saldırdı. Yumruklaşmalar oldu. Ambulans gelmedi, doktora da gitmedim. Böyle bir şey söz konusu değil. Dış Ticaretten, gümrükten sorumluyken hakkındaki yolsuzluk iddialarını belgeleriyle birlikte hem Sabah gazetesinde hem de Vatan gazetesinde yazmıştım. Sonra da bunları kitap haline getirdim. Olay yazdığım kitap nedeniyle yaşandı”

Kürşad Tüzmen:

"Başta kendisine olmak üzere validesine ve ailesine hürmetlerimi sundum. Daha sonra ayrıldım, İstanbul uçağına bindim. Kendisinin ayağı kayıp düşmüş herhalde. Kaşını patlatmış diyorlar, bilemiyorum. Olabilir, geçmiş olsun diliyorum"