Anap iktidarı döneminde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevi yapan, bir dönem Yalova'dan bağımsız milletvekili seçilen ve bir süre HÜR Parti Genel Başkanlığı görevini de yürüten Yaşar Okuyan (63), hayatını proje mühendisi Özlem Kaya (36) ile birleştirdi. Düğüne Okuyan ve Kaya çiftinin yakın akraba ve arkadaşlarından oluşan yaklaşık 200 davetli katıldı. Antalya'da marinada Harem Gemisi'nde gerçekleştirilen nikah töreninde gelin ile damadın şahitliğini, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski Tarım ve Köyişleri Bakanı İlker Tuncay, işadamı Ahmet Kopuz ve Ahmet Ürkmezgil yaptı. Çiftin nikahını ise Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıydı.

"GÜNEŞLİ GÜNLERE VARACAĞIZ"

Özlem Kaya'nın nikahın kıyılmasının ardından Yaşar Okuyan'ın ayağına basması ilginç diyaloglara neden oldu. Çiftin Nikah evlilik cüzdanını ise Deniz Baykal, Özlem Kaya'ya verdi. Nikahın ardından davetlilere katılımları için teşekkür eden Yaşar Okuyan, "Eşimle birlikte bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Önemli ve anlamlı bir günde bu mutluluğu paylaşıyoruz. Maalesef çok güzel günlerde değiliz ama Güneşli günlere varacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu bulutlar, bu karanlıklar gelip geçecektir ve Atatürk'ün ışığı bütün yurdu saracaktır. Buna inanıyorum, hepinizin bayramını kutluyorum" dedi.

Deniz Baykal da çifti tebrik ederek, "Bu lafların üzerine söylenecek başka bir şey yok. Onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Öyle inanıyorum ki sizlerin de hissiyatına tercüman olarak, bu genç kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin. Bir yastıkta kocasınlar, bahtiyar olsunlar" dedi