AK PARTİ SEÇMENİNİN CUMHURBAŞKANI BU TABLO CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIN KARNESİDİR

Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatı tarafından organize edilen Baş Müşahit-Müşahit Eğitimi Hamamizade Kültür Merkezinde İl ve İlçeler ile 12 Çevre İllerden gelen seçim öğretmenlerinin katılımı ile yapıldı.
7 Haziran Genel seçimler için aralıksız çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Trabzon Teşkilatı, Samsun, Giresun, Ordu, Artvin Ardahan, Rize, Iğdır, Kars, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan ve Erzurum İllerinden  seçim öğretmenlerinin de katılımı ile Baş Müşahit-Müşahit Eğitimi programı düzenledi.
Programda konuşma yapan Saadet Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı Muhildin Hamdi Yıldırım, 7 Haziran seçimleri için Cumhurbaşkanının miting yaptığını ve Ak Partiye oy topladığını belirterek, bu Cumhurbaşkanının sadece Ak Parti seçmeninin Cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.
AK PARTİ SEÇMENİNİN CUMHURBAŞKANI
Cumhurbaşkanının adil olması gerektiğini söyleyen Yıldırım, "Maalesef Sayın Cumhurbaşkanımız adil olması ve toplumun her kesiminin Cumhurbaşkanı olması gerekirken, sadece Ak Parti seçmeninin Cumhurbaşkanı oluyor. Oy toplamak için çeşitli illerde açılış kılıfı altında mitingler yapıp Ak Partiye oy istiyor. " dedi.
BU TABLO CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIN KARNESİDİR
Ekonomi konusuna da değinen Yıldırım, "Trabzon, Rize Artvin ve Giresun illerinde İŞKUR il müdürlüklerine Çaykur'da işçi olmak için 26.031 kişi müracaat etti. Trabzon ve Rize'de işsizlik yok diyen Sayın Cumhurbaşkanı, Trabzon'da yaptığı konuşmada Trabzonluların yüzüne baka baka bunu söyledi. Fakat daha 10 gün önceki resmi tablo bunun tam tersini söylüyor. Sadece Rize'de 16.100 kişi işe başvurmuş ve bunların 2.375 kişi işe alınacak. Trabzon da ise, işe başvuran 5.192 kişiden 276 kişi işe alınacak." diyerek bu tablonun Cumhurbaşkanı ve Başbakanın karnesi olduğunu söyledi.