MHP'de ertelenen seçimlerde İl Başkanlığına adaylığını koyan Alper Bekar, kendisine ait facebook hesabından bir açıklama yayınladı.
İl Başkanlık sürecinde MHP İl Başkanı Birinci'ye karşı sert söylemlerde bulunan Bekar, yayınladığı basın açıklamasında Birinci'den özür dilerken yeniden adaylık sinyali de verdi.
Bekar şunları kaydetti:
"25 Eylül’de yapılacak olan il kongresi kararını alan il yönetimimize, değerli ağabeyim İl Başkanı Nihat Birinci nezdinde teşekkür ediyorum.


Belirtmek isterim ki, bir önceki seçim sürecinde bana seçimin ertelendiği değil de iptal edildiği bilgisi geldiğinde kendi adıma göstermiş olduğum tepkinin gazetelerde yer alması beni çok üzmüştür. Bu olayda k
abahatimin olmamasına rağmen bu olaya sebebiyet vermenin de doğru olmadığını kabul ediyorum. Bu olayda olgunluk gösterip ilişkimizin zedelenmesine müsaade etmeyen değerli büyüğüm Nihat Birinci’den de samimiyetle özür diliyorum.

Bu seçim döneminde ve sonrasında bilgi ve deneyimlerinden yararlanmak istediğim camiamızın değerli üyeleriyle istişarelerimi yapmaktayım. Önümüzdeki günlerde bu istişarelerin sonucunda son kararımı vereceğimi bütün kamuoyuna ilan ediyorum.

Seçim sürecinde adaylığını açıklayacak olan herkese şimdiden başarılar diler 25 Eylül’de yapılacak olan il kongresinin camiamız için hayırlara vesile olmasını temenni ederim."