TRABZON (AA) - PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, mücadele eden, koşan, iyi oynayan ve göze hoş gelen futbol sergileyen bir takım kurmaya çalıştıklarını belirtti.

Zıvalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonda taraftarlara güzel maçlar izlettirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydederek, ''Şu ana kadar yapılan çalışmalarda futbolcularımızla taktik, dayanıklılık, arkadaşlık ve uyum üzerinde duruyoruz. Bunun lige olumlu yansıyacağına inanıyorum" diye konuştu.

Zıvalıoğlu, futbolcuların hazırlık çalışmalarındaki performansından memnun olduğunu vurgulayarak, ''Şu an için herhangi bir sorun görünmüyor. Yeni transferlerimiz de takıma uyum sağladı.  İnşallah sezon başladığında güzel futbol ortaya koyan bir ekip olarak dikkati çekeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Ligin başlamasına az bir süre kaldığını dile getiren Zıvalıoğlu, "Bu süreyi iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Mücadele eden, koşan, iyi oynayan ve oyunu göze hoş gelen bir takım kurmaya çalışıyoruz. Bu sezon başarılı olacağız ve bu başarıyı hep birlikte kazanacağız" diyerek sözlerini tamamladı.