1461 Trabzon Asbaşkanı Nihat Demir, "Bir seri yakalamak amacındayız. Şanlıurfaspor maçıyla bu seriye güzel bir başlangıç yapmayı amaçlıyoruz" dedi.

Demir şöyle devam etti;

"Önümüze bakıyoruz"

PTT Birinci Lig'de mücadele eden Takımımız 1461 Trabzon'da Asbaşkanımız Nihat Demir, Medya Merkezimize açıklamada bulundu. Son iki haftada beklenmedik sonuçlarla sahadan ayrıldıklarını belirten Demir,  “Bazı maçlarımızda şansımız yanımızda değildi, bazı maçlarımızda ise yanlış hakem hataları sonrasında ummadığımız sonuçlar aldık. Bu yaşadığımız puan kayıpları hedefimiz doğrultusunda büyük yara almamıza neden oldu. Ancak yapacak bir şey yok. Artık önümüze bakıyoruz. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonrasında konuk edeceğimiz Şanlıurfaspor karşısında alacağımız galibiyetle yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Asbaşkanımız Nihat Demir, "Şanlıurfaspor maçında alacağımız galibiyetle  toparlanacağımıza inanıyorum. Bu maçta yakalayacağımız fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Rakibimiz ister üst ister alt sıralarda olsun biz kendi işimize bakacağız. Tüm olumsuzluklara rağmen başarılı olmak için takım olarak elimizden gelen fedakarlığı gösterip  başarılı olmak istiyoruz bunu da  yapacak gücümüz var"şeklinde konuştu. 

Şanlıurfaspor maçından sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Demir, "Bir seri yakalamak amacındayız. Şanlıurfaspor maçıyla bu seriye güzel bir başlangıç yapmayı amaçlıyoruz.  Milli maç nedeniyle verilen 15 günlük arada eksiklerimizi giderip daha iyi futbol oynayan ve daha zinde bir 1461 Trabzon seyrettirmek  istiyoruz" ifadelerini kullandı.