TRABZON (AA) - PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, lige galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Yeni Malatyaspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini ifade eden Nihat Demir, "Lige kazanarak 'merhaba' demek istiyoruz.  İyi bir kadro kurduk ve karşılığını alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Demir, ligin ilk maçının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu tür maçlar çok önemli, çünkü lige istediğiniz gibi başlarsanız, gelecek haftalara yansıması da olumlu oluyor. Biz takım olarak lige hazırız. Kendi tesislerimizde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Hafta sonu Trabzonspor ile bir hazırlık maçı oynadık. Cuma günü de kendi aramızda bir maç yapacağız ve bu da karşılaşmanın son hazırlığı olacak" diye konuştu.

Önemli bir eksiklikleri olmadığını da dile getiren Demir, "Kendimize güveniyoruz. Yeni Malatyaspor maçını kazanabilecek güce sahibiz ama yine de tedbirli oynayacağız. Futbol şehri Trabzon'a başta 3 puan, olmadı puanla dönmek istiyoruz. Düşüncelerimizi sahaya yansıtabilirsek, istediğimizi alırız" ifadelerini kullandı.