TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, "Hedefimiz Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmek. Olursa tabii ki dışarıya oyuncu satmak. Bu, Trabzonspor için, pilot takımı için çok önemli bir şey." dedi.

Özkara, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon'un yeni sezon hazırlıklarına devam ettiğini söyledi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Özkara, tüm futbolcuların iyi niyetli, hırslı ve azimli olduğunu ifade etti.

Özkara, yeni oyuncuların da aralarına katıldığına işaret ederek, "Trabzonspor ve kendi altyapımızdan aramıza genç, yetenekli futbolcular katıldı. Eski ve yeni oyuncularımız uyumlu ve ahenk içinde çalışıyor. Futbolcularımızın yaş ortalaması ise 21,3'e düştü. Hedefimiz Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmek. Olursa tabii ki dışarıya oyuncu satmak. Bu, Trabzonspor için pilot takımı için çok önemli bir şey." diye konuştu.

Sporcuların yo-yo testinden geçtiğini de belirten Özkara, oyuncuların başarılı performansından dolayı oldukça memnun olduklarını kaydetti.

Öte yandan 1461 Trabzon, yapacağı antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.