ORDU (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonunca düzenlenecek 18 Yaş Altı Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası, Ordu'da yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, şampiyonada Ordu'yu temsil edecek Ordu İEF Açı Koleji Spor Kulübü oyuncuları ve teknik heyetini makamında ağırladı.

Başarılarından dolayı sporcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini tebrik eden Genç, spora ve sporculara destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Genç, spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmayı sürdürdüklerini ifade ederek, "Sırada 18 Yaş Altı Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası var. Türkiye Basketbol Federasyonu 2018 yılı altyapı faaliyet programında yer alan 18 Yaş Altı Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası, 21-27 Mayıs'ta Ordu'da gerçekleştirilecek. Müsabakalar Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda yapılacak." dedi.

Genç, organizasyona, 320 kişinin katılacağını kaydetti.

Ordu'da hem sporcu, hem de organizasyon sayısının her geçen gün arttığına dikkati çeken Genç, "Her organizasyonda ilimiz sporcularının olması ise büyük mutluluk. Sporcu sayımızda sporcularımızın başarısı da her geçen gün artıyor. Ordumuzun spor kenti olması için İl Müdürlüğü olarak her gün çalışıyoruz. Çalışmalarımıza destek olan herkese teşekkür ederim." ifadesini kullandı.